stratocaster Отговорено Септември 24, 2006 Автор Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) принципно знам, че е по-добре да взема алезис + усилвател някакъв. проблема е че съм ограничен откъм средства. 400 лв за монитори + 200 уислвател за мен е много. като се има впредвид, че ще се ползват само за любителски занимания.... затова моля някой, който има впечатления от МС40 на Берингер да сподели..... човек, койот ги е чувал, предполагам ще може да каже стават ли за нещо или не празни приказки всеки може да говори привържаник съм на идеята, че марката е боклук, но важното е да ми свършат някаква работа Редактирано Септември 24, 2006 от stratocaster Цитирай
presly Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) принципно знам, че е по-добре да взема алезис + усилвател някакъв. проблема е че съм ограничен откъм средства. 400 лв за монитори + 200 уислвател за мен е много. като се има впредвид, че ще се ползват само за любителски занимания.... затова моля някой, който има впечатления от МС40 на Берингер да сподели..... привържаник съм на идеята, че марката е боклук, но важното е да ми свършат някаква работа абе, много модно стана напоследък да се плюе Берингера, ама бяха първите, благодарение на които понятията мишпулт и процесор и др. станаха масово достъпни... Не, че всичката им техника е супер - далече съм от такава мисъл! - но всеки компонент на всяка една фирма трябва да се разглежда сам за себе си (изключвам фирми като NEVE, MIDAS, SSL, B&K, но не вярвам някой от форума скоро да си е поръчвал нов SSL, например :think: ) А за мен лично Алезис е по-мръсна дума от Берингер.... но това е мое лично мнение :green: Редактирано Септември 24, 2006 от presly Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 25, 2006 Автор Отговорено Септември 25, 2006 е, щом берингера са толкова зле мога да се бръкна и се спрях на следните модели: 1 2 3 пасивният вариант гледам, че е 300 лева......ама нещо има някаква уловка вторият ми идва малко скъпо.......все пак бих се прежалил третият - тоест Alesis M1 Active 520 & 620 ми се струва най-удачен, въпреки че не е студиен монитор........ твърдо вече съм се спрял на тези Цитирай
Recommended Posts