EvilBoy Публикувано Ноември 8, 2013 Публикувано Ноември 8, 2013 Добър ден колеги, искам да попитам как намирате този текст и песента които направих и записах на скоро ? ето линк : http://tekstove.info/browse.php?id=47305 и чакам мнения ! Цитирай
peterko Отговорено Ноември 8, 2013 Отговорено Ноември 8, 2013 Оценка на песента - Unknown Оценка на линка - Не работи за чужбина ... Съвет - Пробваи в тубата ... Цитирай
Лими Отговорено Ноември 8, 2013 Отговорено Ноември 8, 2013 (Редактирано) Текста е добър, има смисъл и послание! Но вокалното изпълнение куцука и на някои места сякаш се препъваш в изговарянето на някои фрази. Музиката не е лоша, но е банално познато клише, приличащо на милионите подобни продукти по света и у нас. То и затова този музикален стил ми е втръснал до отврат, но щом ти го харесваш няма лошо Дерзай и опитвай да вкараш нови прийоми, например неравноделни тактове, че това машинно равно и еднообразно затъпяващо пулсиране ме влудява, защото се натрапва отвсякъде около нас. Редактирано Ноември 8, 2013 от Лими Цитирай
SoulSound Отговорено Ноември 8, 2013 Отговорено Ноември 8, 2013 Текста и рапирането ми харесват,по музиката може наистина да пробваш да разнообразиш нещо- и за бога,сложи някакъв припев,женски глас във фона не е достатъчен-яко е да звучи докато рапираш,но за припев....вземи някое момиче например да изпее неще там,или още по-добре,ти самия. Успех Цитирай
EvilBoy Отговорено Ноември 19, 2013 Автор Отговорено Ноември 19, 2013 Благодаря ви за мнението колеги, найстина оценявам мненията и ще се постарая ! Цитирай
EvilBoy Отговорено Ноември 19, 2013 Автор Отговорено Ноември 19, 2013 SoulSound , някои женски вокал напримерно ти ? Цитирай
savov Отговорено Януари 20, 2014 Отговорено Януари 20, 2014 Има доста места, където просто не звучи добре наместено... има нужда от леки корекции по текста... Иначе е приятно!Не зная кой опит ти е това, но ако си в началото - продължавай!Успех! Цитирай
Recommended Posts