chacho Публикувано Януари 29, 2005 Публикувано Януари 29, 2005 понеже на другата ми тема никoй не и обръща внимание, пък и заглавието не е от най-подходящите, питам отново гледам една оферта за DiMarzio DLX Plus (DP154) и мисля че мога да го взема евтино. става дума за soapbar/mini-humbucker, като му гледам размерите обаче (86 x 35 x 19 мм) хич не ми се струва мини. мислите ли че ще стане на мойта китара (RG505)? пише, че като звучене бил като Steve's Special иначе тва пише за него: The DLX will function as a direct replacement for the "small"humbucking pickups mounted in Les Paul Deluxe guitars. No modification to the guitar is needed for installation. The DLX can also be used to replace the P90 "soapbar" pickup commonly found in older model Les Pauls and recent Les Paul standards. Depending on the exact instrument, some small (non-visible) alteration of the guitar may be required. усещам че май няма да пасне, ама аз да си питам мерси предварително Цитирай
chacho Отговорено Януари 29, 2005 Автор Отговорено Януари 29, 2005 НЯма да стане ех, жалко... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 НЯма да стане ех, жалко... ами има друга форма май....и е по малък наистина Цитирай
synchu Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 да минихъма, респ. П90 е по-малък от хъмбъкер. Не че няма да стане ама ше имаш дупка "около" него. Визуално нема да е приятно, ама пък ако звука те кефи (Валери Градинарски май на "Големите китари....бла бла" беше с такъв нек адаптер хехехе ) Цитирай
chacho Отговорено Януари 29, 2005 Автор Отговорено Януари 29, 2005 айде ако може някой да вземе една линийка и да премери че мойта китара не е тука. щот на дължина мисля че ше стане, пък 3,5мм ширина също не ми се струват малко. иначе верно че е грозен ама се пак може да го зема за 20тина евро, тъй че ако е само зарди дупката отстрани ще се прежаля Цитирай
Recommended Posts