AlFiA Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 няма как LOE или RockoBG да направи нещо на Роксет Що да няма? Собствен прочит, италиански неореализъм. Не ми стигат познанията да го вкарам тоя Йестъдей у блуса иначе и там щях да се изакам, ама за дъ лук съм навит ама ше пея само женските вокали италиански неореализъм откъде пък го измисли бля бля... П.С. @ МDfk, не ми беше хрумвало че вокалът на Бон Джови всъщност си е сходен на този на роксетката, имат нещо общо само че там му е женския аналог като интерпретация иначе двамата са си като че ли в подобен стил... Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 От собствения прочит. Стари истории които не мож позна - б.а. Бла, бла тотали Цитирай
Bleys Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Обявявам конкурс за музикална интерпретация на парчето на джудас - болкоубиец :РР Цитирай
ronia Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 (Редактирано) И ти ли? Хайде провери Карузо как обяви "конкурс" и тогава опитай пак. темичката Редактирано Септември 19, 2006 от ronia Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Защо за да не стане баснята "орел, рак и щука" всеки не презентира това което му е най-на душа? И гарван, и гарван!!! Много съм навит, даже този път се надявам да намеря начин и аз да се запиша, за да се включа - би ми било полезно да чуя градивна и не дотам критика от повече хора... И мисля, че състезателният тон бива да бъде избегнат, за сметка на образователната част, ок? Цитирай
ronia Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Ама естествено - нали трябва да се кефим на първо място! Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Песента на Stone Sоur, която предложи Loe в другата тема мен ме изкефи и съм навит, ама.... Loe, колко души смяташ, че са ти прочели предложението, а и са чули песента след това? Да беше пуснал отделна тема или де да знам... Цитирай
LOE Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 таман си лафихме с Евтим за тая песен, преди не се бях замислял но но едно време ми направи впечатление че вокала не пее по мелодията а в интервал от нея предложението си е още в сила, песента е готина Цитирай
AlFiA Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 искаш да кажеш значи припява. Снощи в маршрутката в едно бясно задръстване заради формула 1 успях да чуя някаква подобна. И беше в някакъв небрежарски стил, точно си пасваше като за успокоение на нерваците в градския трафик. П.С. пуснете линк да не е същата? :hello: Цитирай
LOE Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) Stone Sour - Through Glass I'm looking at you through the glass... Don't know how much time has passed Oh god it feels like forever But no one ever tells you that forever Feels like home sitting all alone inside your head How do you feel? That is the question But i forget.. you dont expect an easy answer When something like a soul becomes Initialized and folded up like paper dolls and little notes You cant expect a bit of hope And while your outside looking in Describing what you see Remember what your staring at is me Cause I'm looking at you through the glass... Don't know how much time has passed All i know is that it feels like forever When no one ever tells you that forever Feels like home, sitting all alone inside your head How much is real? So much to question An epidemic of the mannequins Contaminating everything When thought came from the heart It never did right from the start Just listen to the noises (No more sad voices) Before you tell yourself Its just a different scene Remember its just different from what you've seen Im looking at you through the glass... Don't know how much time has passed And all i know is that it feels like forever When no one ever tells you that forever Feels like home, sitting all alone inside your head And its the starrrssss The sttarrrsss That shine for you And its the starrrssss The sttarrrsss That lie to you.. yeah-ah Ohhhoh the starrs Ohhh oh the starrrrs that liieee Редактирано Септември 22, 2006 от LOE Цитирай
LOE Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 аре ве презентаторите нещо ви секна мерака... или ако не е бийтълс не може аз имам още няколко предложения но все пак да чуем и вашето мнение Цитирай
biala Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 инъче имам бекинг трак на VERMILION но тая песен съм сигурен че никой няма да се наеме да я пее ще дадеш ли линк? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Че т'ва горе не е ли линк?! Цитирай
Recommended Posts