ThunderBass Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 аз имам такава Ямаха, добра е за Ибанеца немога да кажа нищо защото не съм го пробвал а пък и всичко с изависи какво ше свириш със тоя бас Цитирай
BASSSKO Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 В този клас и от ямахата и от айбанеца ще получиш много китара за малко пари. Разликата (съществената) е в грифовете, ямахата има по-тумбест гриф и разликата в широчината му от 1во прагче до 20то (да речем) е голяма. Грифа на айбанеца е със по-голям радиус, и няма такава разлика в широчината му. А и най-важното (според мен) ямахата е със боядисан гриф (мнооооого груба проява, ама въпрос на вкус, казало кучето и си облизало задника). Най- добре хвани и двата грифа, който ти залепне той е. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 Туй две години за нищо ги нямате май... Цитирай
bulby Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Свирил съм на няколко Yamaha RBX баса (притежател съм на ъпгрейднат RBX260) и всичките ми харесват. От евтините серии на Ибанец досега нищо не ми е грабнало ухото. GSR иначе стават за метъл, особено ако млатиш с перо. Аз сега съм си набелязал един 5-струнен Cort за 560лв в Динакорд и може скоро да го взема ако ми хареса при пробата Цитирай
Recommended Posts