Crimson Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 едната и казвам ''ЖЕНА МИ'',6тото много я обичам... а пьк другата ''СЕКС МАШИНА''... защо ли??? Jesus Цитирай
Crimson Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 И аз съм от хората, които си обичат инструмента - but this is insean!! Цитирай
solo5 Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Ще ви се стори извратено, но на китарата ми и казвам..............'китара' ... че тя твота била адашка на мойта Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 ...още нещо за разведряване...от личен опит споделен с доста китарни побратими знам че не съм единствения който персонализира китарката си давайки и лично нарицание...така че нека който има желание да сподели с аудиторията как нарича своя любим инструмент...и с цел да дам личен пример нека да започна аз...така....значи първата китара която счетох за необходимо да наименувам беше бившата ми....нарекох я Иванчо...нещо като производно от Ibanez...а настоящата ми се казва Марийка...всъщност и тя е от същата марка ама не исках да повтарям имената... Цитирай
Firehouse Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Ариал, хапесва ми, пък и го взаимствах малко от песента на Блекмор :guitar: :inlove: Цитирай
wessy Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 талпа дъска щайга дърво (това и за мен се отнася) боклук абе се такива нежни Цитирай
shadow Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Талпа най-вече и там някакви подобни,колегата WESSY ме е изпреварил Цитирай
Denis_S Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Аз на моя скуеър, скуяр, скуаяр (кви още разновидности имаше) му викам Блеки. Адаш е на Стратокастъра на Ерик Клептън аххаха. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Аз на мойта никак не и викам, ма ДРИСЛА би било добре за китара . Цитирай
MDFk Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Ямахата, Китарата....защо трябва да ги кръщаваме на същества, които биха могли да ни изневерят - по един или друг начин? :green: Peace women. Цитирай
Manolev Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Кодираното е "Бебчо" - никой не може да се сети за к'во става на въпрос! Цитирай
vlex Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 (Редактирано) Гръмкото "Кайпера" мисля че звучи добре Редактирано Септември 17, 2006 от vlex Цитирай
npace Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 талпадъска щайга дърво (това и за мен се отнася) боклук абе се такива нежни ми т'ва е... също така и Пешо Цитирай
Recommended Posts