Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 124
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Ще ви се стори извратено, но на китарата ми и казвам..............'китара' ;)

цяла година ми се подиграваше, че съм си кръстил китарата, а сега виж, че яките музиканти са така ;)

Мойта е Тени и е бас

Отговорено

Моята когато си я купих еидн приятел я нарече "Великия Небесносин Дракон"...

доста смешно ми звучи ...

Отговорено

Аз с моята китара рядко се виждам, но по принцип съм я кръстил Черната стрела. Колата носи същото име - за удобство да не ги бъркам :unsure:

Отговорено

аз моята съм я наричал с много хубави имена, говорил съм й, правъл съм й комплименти. Майка ми се вика ако така се отнасях с жените немаше равен да имам ама нейсе. иначе малко офтопик, но отношението към китарния ми процесор и компа клони точно към обратното, течесто отнасят редица срамни словосъчетания и нечленоразделни мученета, цъкания и др такива, но никога не съм им посягал де хаха

Отговорено
аз моята съм я наричал с много хубави имена, говорил съм й, правъл съм й комплименти. Майка ми се вика ако така се отнасях с жените немаше равен да имам ама нейсе.

майка като беше жива - ме майтапеше-

Тоя IBanez -ако ставаше и за ебанец = грешка нямаше да има :D

зарезвай китарата и хуквай да гониш момите :killyou:

имаше такав слу4ай

след като -3-4 години бях сьбирал пари за

пьрвия си Ибанез - рг 450

и ми го донесоха от германия

просто майка ми ме заварва в 3 4аса през ноштата да седя на един стол в стаята и да я наблюдавам влюбено - просто не смеех да я докосна

само и се любувах

в на4алото на 90те - ситуацията беше още по зле от сега - едва ли имат представа пове4ето от вас

кас се сьбират пари като си студент и нямаш богати родители

Отговорено

Много яка тема! :curse:

Действително всичките ми китари си имат имена .Най-често ползвам "Клюна" (едно ESP с обърната глава ,дето прилича на човка ) и "Бичето" (Ibanez със седем жици :) ). Също така съществуват и "Гугута" , "Мушмурока" и "Папуняка" ... :curse:

Отговорено
аз моята съм я наричал с много хубави имена, говорил съм й, правъл съм й комплименти. Майка ми се вика ако така се отнасях с жените немаше равен да имам ама нейсе.

майка като беше жива - ме майтапеше-

Тоя IBanez -ако ставаше и за ебанец = грешка нямаше да има :blink:

зарезвай китарата и хуквай да гониш момите :killyou:

сори за офтопика ама тони, братле пробвал съм и с момите ама некакси не иде от сърце и те го усещат :think: нема :inlove: и тва е само ....... брутализъм

Отговорено
Ще ви се стори извратено, но на китарата ми и казвам..............'китара' :D

Ахам. Странничко е малко. Като се говори за китарата ми и аз използвам милото "китарата ми" :) , или "Джаксъна" :):D:):D

Отговорено

мда и аз така - китарката ми ама с такъв тон го казвам, че човек да се просълзи хехе и като сменям струните пак така забърсвам, почиствам, смазвам абе грижа се демек