Zdravko Peev Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 мойте са Елка (електрическата) и Бабата (кухата) Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 китарата ми я наричам..китара.. блестя с оригиналноста си знам :think: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Моята се казва Синди........хъхъхъхъхъ Цитирай
black_waltz Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 на моята красавица и викам Kimberly Цитирай
stratocaster Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 абе вие тотално изперкахте......... Цитирай
the_gorer Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Интересен въпрос! Тъкмо мислех как да кръстя китарката, която правя в момента. Много тъпо ми се стори да я кръстя Светла (на една голяма, но злополучна любов) пък и аз съм Светльо, та може някой злобен човек да реши, че съм я кръстил на себе си. По принцип се обръщам и към двете си използваеми китари с "Дзвер" Новата най-вероятно и тя така ще се казва - даже ще я надпиша с това име на хедстока на грифа. Примерно с некъф старобългарски шрифт и олд скуул спелинг с краесловен ер - "Дзверъ" Цитирай
sw1tched Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Ще ви се стори извратено, но на китарата ми и казвам..............'китара' Цитирай
vovcho Отговорено Май 5, 2005 Автор Отговорено Май 5, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=576 Аха... Дебара. Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Аз им говоря на "Ви", щото са по-умни и полезни от ползвателя си... И не знам що трябва да са женски... Пък и на малко име?... Просто гос'ин Орфеев и мистър Де Армънд. :hello: Цитирай
Atari Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 Ми мойта китара си дойде покръстена... Я-ааа-ма-ааа и пише на кръщелното и има братчед мотор Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=576Аха... Дебара. Упс ай дид ит аген Цитирай
bobalan Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Моята стара китарка се казваше Иванка. Новата не си е заслужила името, все още е парче дърво.... Скоро и тя ще се покръсти, ама имам чувството че е по-мъжка от Иванка и ще трябва момчешко име да и сложим... Цитирай
TONY Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Интересен въпрос!Тъкмо мислех как да кръстя китарката, която правя в момента. Много тъпо ми се стори да я кръстя Светла (на една голяма, но злополучна любов) пък и аз съм Светльо, та може някой злобен човек да реши, че съм я кръстил на себе си. По принцип се обръщам и към двете си използваеми китари с "Дзвер" Новата най-вероятно и тя така ще се казва - даже ще я надпиша с това име на хедстока на грифа. Примерно с некъф старобългарски шрифт и олд скуул спелинг с краесловен ер - "Дзверъ" дзер ме кефи!! като име за кьстьм китара Цитирай
thurston Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 баса (основния) се казва Елвис. не съм го измислил, просто си имаше една лепенка "Hi, I'm Elvis"...гибсънка с характер...за другите ми инструменти не съм мислил специално, трябва да си дойде само. новото ми къстъм произведение мисля да се казва Kontingent. и ще го напиша на хедстока и аз. с чук и длето. ма нищо не е сигурно, нали се сещате! Цитирай
Recommended Posts