Стефан Величков Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Здравейте, до момента търсих на доста места , както онлайн така и в няколко музикални магазина в моя град (Бургас), но така и не можах да намеря E-mu 0404 usb . Истината е , че преди време бях закупил белият модел на тази "машинка" , и останах много повече от доволен , никога не ми е правила никакви проблеми, относно драйвери , свързване и така нататък, а да не говорим за страхотното качество което вадеше. Понеже виждам,че в този форум пишат разумни, и по запознати в това от мен, може ли да попитам, ако някой знае, някой български магазин, онлайн сайт, в който мога да си я поръчам, и да ми я доставят , ще ви бъда много благодарен , понеже до момента не мога да я намеря, или поне неин равнопоставен заместител който да ми върши работа. Цитирай
blr Отговорено Октомври 13, 2013 Отговорено Октомври 13, 2013 http://www.thomann.de/de/emu_0404_usb.htm Поръчваш през Динакорд. Доставката е безплатна. 1 Цитирай
Стефан Величков Отговорено Октомври 13, 2013 Автор Отговорено Октомври 13, 2013 Хм да това добре но това не е български сайт , а в магазина на Dynacord в Бургас ми казаха че нямат този модел аудио карта. Дали имат някакъв онлайн сайт от който да мога да поръчам ? Цитирай
blr Отговорено Октомври 13, 2013 Отговорено Октомври 13, 2013 Пишеш на: helpdesk@musicworld.bg Описваш продуктов номер и цена от линка, който съм ти дал. Можеш да им пуснеш и линка за всеки случай. Даваш и име, адрес за доставка и телефон. След 2-3 седмици, ще е при теб, на цената от линка в лева по курса. 1 Цитирай
Стефан Величков Отговорено Октомври 13, 2013 Автор Отговорено Октомври 13, 2013 Хм, добре ще пиша , благодаря ти много за информацията Цитирай
Recommended Posts