galeto28 Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Здравейте, искам да поискам съвет за акустична китара до 70-80 лева ,споделиха ми, че Factor New Line не са лоши, но исках да напиша тема тук и да чуя вашето мнение за горе-долу свястна и евтинка акустична китара, трябва ми за подарък за начинаещ, но с голямо желание да се занимава със свирене на китара и искам да купя нещо, което няма да го откаже от свиренето още докато си прекарва пръстите по струните, ще се радвам ако ми помогнете с избора, нямам претенции дали ще е нова или втора ръка стига да е добре на звучене и визия Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 За 70-80 лева мисля няма как да стане ... добави още поне 150-200 отгоре. 1 Цитирай
Лими Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 При тази цена търси само втора ръка или нова от магазин, но с допълнителна обработка от лютиер за още 50-на лв. Цитирай
galeto28 Отговорено Октомври 3, 2013 Автор Отговорено Октомври 3, 2013 основно за 2ра ръка гледам Цитирай
7thString Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 Ако е за 2-ра ръка, имам една в Русе, която не ползвам - Hohner, ако те интересува и не я бързаш, може да измислим нещо - склонен съм за някаква такава цена да се разделя с нея. Цитирай
galeto28 Отговорено Октомври 3, 2013 Автор Отговорено Октомври 3, 2013 пиши ми лично съобщение пък да видим какво ще измислим Цитирай
alexisawesome Отговорено Октомври 6, 2013 Отговорено Октомври 6, 2013 Ами мога да ти препоръчам китарите на LAG. Френски са и имат много добър звук. Само дето ше трябва да добавиш 200 - 250 лева... 1 Цитирай
Recommended Posts