yourkiller Публикувано Септември 15, 2006 Публикувано Септември 15, 2006 ето тук можете да чуете едно парче, което написах и записах с една от групите си... принципно правя метъл, но просто ни трябваше такова парче и ето, че се роди... интересно ми е да чуя какво ще кажете като определено приемам и критики Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 За www.nadprevara.eu, а? :green: Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 На мен ми звучи много добре. п.п.Не като критика а като пожелание-един по качествен запис не би навредил Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 На мен ми звучи много добре. п.п.Не като критика а като пожелание-един по качествен запис не би навредил и аз така, иначе си е комерс, нищо запомнящо се, но приятно клавирите най-добре са се получили по мое мнение Цитирай
ronia Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Вокалът да вземе да си научи текста или да го пренапише така че да му е удобен Освен това, махленският акцент и уъкането отиват на по-несериозни парчета. Иначе има хъс в изпълнението и определено хваща ухото. Цитирай
Recommended Posts