BlueZone Публикувано Септември 13, 2006 Публикувано Септември 13, 2006 Давам уроци по китара + солфеж и теория. Цена: 10 лв. на астрономически час. Контакт: 0899 250 789 - Боби Цитирай
lyubenski Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Да и кой квартал ако си от София, също ако може да изясниш какви стилове предлагаш. Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 В София съм, на Руски Паметник. Относно стиловете - съобразявам се с личните предпочитания на всеки. В общи линнии всичко от Police до Meshuggah Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 Опасявах се, че ще се появят хора, чиято единствена цел е да ми спамят темата. Аз не задължавам никого да идва при мен - аз просто предлагам оферта. Има уроци за 3.40 лв, има уроци за 50 лв. така както има и коли за 500 лв. и коли за 50 000 лв. и както знаем мнооооого често евтиното излиза скъпо. Позволявам си да обявя такава цена, защото последните 18 години съм прекарал в свирене и изследване на музиката, теорията, композицията и т.н. и ако някой преценява, че труда, който съм положил за това време и акъла, който бих могъл да предам на някого, когото обучавам струва по-малко от 10 лв. на астрономически час - нека просто си намери по-добра оферта, а не да ми пише тук колко мнооооого пари искам, след като дори не знае какво бих могъл да му дам за тия 10 лв. За сведение аз лично съм плащал и по 20 лв на урок, ама не астрономически, а учебен час и не съм пискал, че е скъпо, защото знам, че някои неща просто не могат да бъдат евтини. П.П. Rammstein - Намери си Мерцедес 600 SEL примерно, за 1000 лв. и след 6 месеца ми се обади да ми кажеш дали всичко му е наред и колко пари си вкарал в него още за да го оправиш Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 П.П. Rammstein - Намери си Мерцедес 600 SEL примерно, за 1000 лв. и след 6 месеца ми се обади да ми кажеш дали всичко му е наред и колко пари си вкарал в него още за да го оправиш Той е зает да продава китари ... Само да уточните някои неща , аз няма да идвам , ама питам : 1.За кои стилове може да се говори по време на уроците , с кои сте най-добре "запознат" 2.В кои дни от седмицата ще се провеждат "занятията" 3.Кои са удобните са вас часове ? Ем това е . Питам просто защото смятам , че тая информация ще е полезна и за останалите . Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 1. Като стилове - основно рок със всичките му разновидности, като по желание на клиента се разглеждат и джаз, поп, аспекти на фолкора (не чалга, макар че бих могъл да науча някого и на това) - в практическо и теоретично отношение. 2 & 3. "Занятията" се провеждат вечер през работните дни и през деня в събота и неделя. Място - в дома ми. П.П. По европата ходих само в Чехия да свиря за малко и благодарение на това си понакупих някои неща. Иначе таз работа не става много, щото има твърде много измамници и несериозници. Цитирай
Гешчето Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Аз се ослушвам за готин преподавател...ще звънна тея дни да се "интервюираме". Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Цената е дори ниска ! Аз давам урок по 20лв за час и половина и имам около 20ученика ! Значи цената не може да откаже хората ,ако даскала е готин ! Цитирай
solo5 Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Цената е дори ниска ! Аз давам урок по 20лв за час и половина и имам около 20ученика ! Значи цената не може да откаже хората ,ако даскала е готин ! бИрИбаните са друга баница :green: Цитирай
NNY Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Здравей, Боби! Искам само да те попитам дали даваш все още уроци, защото аз съм доста заинтересуван. Благодаря ти предварително! Аз ще ти се обадя , все пак, просто да знам, дали имаш свободно място за един начинаещ П.П. А, да. Напълно начинаещ съм. Единственото, което мога да свиря, за сега е Мила Моя Мамо на една струна и Nothing Else Matters (началното соло, и то на акустична ) Цитирай
BlueZone Отговорено Май 30, 2007 Автор Отговорено Май 30, 2007 Има място. Обади се и ще се разберем Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 Значи схемата с времето на уроците се променя както следва: Само през работните дни, в часовете между 13 и 20. Цената все още е 10 лв. на астрономически час. За желаещите - препоръчително е носенето на собствен инструмент. Цитирай
Recommended Posts