Jump to content
Българският форум за музиканти

Cdg


velin

Recommended Posts

Strangers In The Night - Sinatra, Frank.cdg Попаднах на такъв вид файлове с големина 1-2 МВ.Прикрепени са към Караоке МР3.Може ли някой да ми каже с каква програма се отварят и да ги пазя ли или да ги трия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Strangers In The Night - Sinatra, Frank.cdg  Попаднах на такъв вид файлове с големина 1-2 МВ.Прикрепени са към Караоке МР3.Може ли някой да ми каже с каква програма се отварят и да ги пазя ли или да ги трия.

Не ще ли да се отвори с караокито? Дрогот... може да пробваш с плеъра с който гледаш филми(ако гледаш такива), защото ако си слагал пакет с кодеци... е възможно да го има и кодека за това чудо, а 3-ти вариант е да си свалиш една програмка, която сама си сваля каквото и трябва за да просвири каквото и да било АlShow Aз лично съм им голям любител на тези разработчици... Правят хубави и безплатни програми... Ето линк АlShow

Редактирано от Sun_Walker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

хмм, ако някой не ти е казал вече - т'ва CDG е текста на песента с тайминг, сиреч - аз имам плъг-ин за уинамп-а специялно за CDG-тата - като пуснеш парчето ти излиза един прозорец в който почва да ти върви текста (от CDG-то, принципа е същия като субтитри на филм ; )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.