Jump to content
Българският форум за музиканти

velin

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

velin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги! Решил съм да си купя таблет който да ползвам като тетрадка за текстове,евентуално и за нотен текс (мелодия с букви).Насочил съм се към 9 - 11 инчов за да мога да си събирам по-дълги текстове без да се налага да превъртам.Не съм наясно дали ще мога да го виждам достатъчно добре и в какъв формат ще се пишат. Таблетите са с Андроид,а до сега съм работил с лаптоп и Уиндоус.Ако някой е работил по тоя начин всякаква помощ ще ми е полезна. Да кажа също,че нямам мого време. След 20 дни започвам работа. Ще ми е най-лесно ,ако има начин да си прехвърля директно текстовете от лаптопа на таблета. Също ако може да ми препоръчате модел. Предпочитам с по-голяма батерия и едноядрен процесор за да не я изхабява бързо батерията. Няма да се ползва за нищо друго. Ще бъда благодарен на каквато и да е помощ. Не съм добре с техниката....
  2. velin

    МОЛБА

    Търся миди файл на : Mary Chapin Carpenter-"Shut up and kiss me" Никога не съм работил с МИДИ и сега виждам зор. Предполагам ,че песента е тип "Норвежски репертуар".Не съм чувал нито певицата,нито песента. Моля,ако някой има миди да ми го изпрати. Благодаря предварително !
  3. velin

    Cdg

    Strangers In The Night - Sinatra, Frank.cdg Попаднах на такъв вид файлове с големина 1-2 МВ.Прикрепени са към Караоке МР3.Може ли някой да ми каже с каква програма се отварят и да ги пазя ли или да ги трия.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.