velin Публикувано Септември 12, 2006 Share Публикувано Септември 12, 2006 Strangers In The Night - Sinatra, Frank.cdg Попаднах на такъв вид файлове с големина 1-2 МВ.Прикрепени са към Караоке МР3.Може ли някой да ми каже с каква програма се отварят и да ги пазя ли или да ги трия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sun_Walker Отговорено Септември 12, 2006 Share Отговорено Септември 12, 2006 (Редактирано) Strangers In The Night - Sinatra, Frank.cdg Попаднах на такъв вид файлове с големина 1-2 МВ.Прикрепени са към Караоке МР3.Може ли някой да ми каже с каква програма се отварят и да ги пазя ли или да ги трия. Не ще ли да се отвори с караокито? Дрогот... може да пробваш с плеъра с който гледаш филми(ако гледаш такива), защото ако си слагал пакет с кодеци... е възможно да го има и кодека за това чудо, а 3-ти вариант е да си свалиш една програмка, която сама си сваля каквото и трябва за да просвири каквото и да било АlShow Aз лично съм им голям любител на тези разработчици... Правят хубави и безплатни програми... Ето линк АlShow Редактирано Септември 12, 2006 от Sun_Walker Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sun_Walker Отговорено Септември 12, 2006 Share Отговорено Септември 12, 2006 Нещо не мога да си редактирам последния пост :/ Иначе вече има и AlSong Файла да не е "cda" ? Toва е аудио CD файл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SPAF` Отговорено Октомври 24, 2006 Share Отговорено Октомври 24, 2006 хмм, ако някой не ти е казал вече - т'ва CDG е текста на песента с тайминг, сиреч - аз имам плъг-ин за уинамп-а специялно за CDG-тата - като пуснеш парчето ти излиза един прозорец в който почва да ти върви текста (от CDG-то, принципа е същия като субтитри на филм ; ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts