Bay Van Публикувано Януари 27, 2005 Публикувано Януари 27, 2005 Искам да си взема адаптер Seymour Duncan знаете ли кой ги внася в България и дали изобщо се внасят. За DiMarzio знам че ги внасят xxxx. Благодаря предварително. Цитирай
bobalan Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Никой не ги внася. Знам кой внася ЕМГ - питай АХЕ! А за Дънканите - много скъпо идва да се поръчват от чужбина, но все пак питай в Джаза - там поръчваха по едно време. Освен това кайи кой модел търсиш, аз познавам човек, дето има няколко.... Цитирай
AXE Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Райзинг не внасят ли и Дънканите? Ако не - аз май че мога да намеря. А ако не държиш твърдо на Дънкан, EMG мисля ще ти излезе по евтино. Успех :guitar: Цитирай
wolfgang Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Никой не ги внася. Знам кой внася ЕМГ - питай АХЕ!А за Дънканите - много скъпо идва да се поръчват от чужбина, но все пак питай в Джаза - там поръчваха по едно време. Освен това кайи кой модел търсиш, аз познавам човек, дето има няколко.... не е вярно! аз си внесох 1 SD Cool Rails от английско и пича ми го шипна на занижена стойност и разминах и митниците :-D бту от същото место ми е селесчъна и да ви кажа няма магазин в БГ, дето да ви даде по-ниска цена за тия работи от електрохил лондон Цитирай
synchu Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Нема значение, намерих го: http://www.electrohill.co.uk/ - май е тва. п.с. Абе що не мога да си редактирам поста само 10 минути след като съм го постнал? Цитирай
Bay Van Отговорено Януари 28, 2005 Автор Отговорено Януари 28, 2005 Ами търся определен модел, а именно TB-12 George Lynch Screamin' Demon. Цитирай
wolfgang Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Нема значение, намерих го:http://www.electrohill.co.uk/ - май е тва. п.с. Абе що не мога да си редактирам поста само 10 минути след като съм го постнал? тва е пиши им една поща, пичове са и много разбрани Цитирай
AXE Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 п.с. Абе що не мога да си редактирам поста само 10 минути след като съм го постнал? Ми имаше някои хора дето имаха навик да си променят мненията тотално след време Та решихме да поограничим опцията Цитирай
synchu Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 п.с. Абе що не мога да си редактирам поста само 10 минути след като съм го постнал? Ми имаше някои хора дето имаха навик да си променят мненията тотално след време Та решихме да поограничим опцията Разбрах, чадо, вече. От висшата инстанция .... Благодаря все пак че осветли и публиката :) Цитирай
Burton Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Искам да си взема адаптер Seymour Duncan знаете ли кой ги внася в България и дали изобщо се внасят. За DiMarzio знам че ги внасят xxxx. Благодаря предварително. Някой може ли да ми каже адреса на xxxx в София? Предварително благодаря! Цитирай
AXE Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1490 Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 xxxx внасят всичко от каталога на DiMarzio и Seymour Duncan на цени между 140 и 160 лв. Струва се, стига да знаеш какво искаш. Защото иначе можеш да се загубиш Цитирай
bulby Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Вече за поръчки на адаптери Seymour Duncan може да се обръщате и към нашия обичан модератор AXE , както сторих аз Цитирай
Rud Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Искам да си взема адаптер Seymour Duncan знаете ли кой ги внася в България и дали изобщо се внасят. За DiMarzio знам че ги внасят xxxx. Благодаря предварително. az moga da ti kaja kade ima S D,novi i na staro,okolo 15 sa v Sf. i az nesum predpolagal 4e ima ,ama e taka:) 0887727778,obadi mi se da ti obiasnia Цитирай
Recommended Posts