chacho Публикувано Януари 27, 2005 Публикувано Януари 27, 2005 гледам една обява и човека пише че продава pickup на dimarzio изваден от такава китара. проблема е че тия китари са френски и грам не отбирам пък и тука firewall-a чудно защо не ми позволява да отворя преводачката на google. по принцип писах мейл на тоя дето го продава, ама кат гледам как е сложил два реда описание и се съмнявам да ми отговори. на сайта гледам че слагат само seymour duncan адаптери, ма тва може да е някой стар модел. та ако някой има повече инфо по въпроса, моля Цитирай
synchu Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 (Редактирано) Отдавна бях пуснал тоз линк http://www.lag.fr/ и още по-отдавна рекламирам ЛАГ-а в Ф(Тр)актор, ама народа кат е рекъл Джаксън та Джаксън. ЛАГ са ебати яките китари (без извинение за израза) Съвсем възможно е да е с ДиМарцио. По-старите Rockline серии (култови са просто!) са с ДиМарцио. Ама за Роксан старите немам идея.... :think: ..ама нишо чудно де... щом на едните са слагали ДиМарцио... Редактирано Януари 27, 2005 от synchu Цитирай
chacho Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 бе аз все повече си мисля че става дума за някой от другите модели, ма лошо няма кат гледам цените им са от добри на горе, тъй че и стара да е китaрката пак трябва да е с хубави адаптери а дано се обзаведа с нещо готино за без пари :twisted: p.s: сайта го намерих ама предполагам че тва са им по новите моделчета само, пък и нещо с тоя френски Цитирай
synchu Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Мдам....точно за старите модели говоря. Те са ДиМарцио. Но имам предвид, че Роксан не съм виждал и не мога да кажа със сигурност. Докато Роклайн - френското производство (т.е. скъпите - за съжаление ) модели, само че по старите от текущите са си с ДиМарцио. Успех в начинанието! Цитирай
chacho Отговорено Януари 28, 2005 Автор Отговорено Януари 28, 2005 значи оказа се че става дума за DLX Plus (DP154)- било най-близо като звук до Steve's Special. какво ше кажете? освен тва е мини humbucker- дали ше стане на мойта китара? иначе тва са му мерките- 86 x 35 x 19 мм - аз като гледам тва си е нормално май Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Би трябвало да стане! Взимай го!!! Успех! Цитирай
Recommended Posts