Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Абсолютно. Но мисля, че има и още. Всяко преживяване в нашето всекидневие ни носи емоция, която ние, искаме или не, прехвърляме върху музиката, която правим. Всяка наша постъпка, действие и грешка рефлектира рано ии късно в творчеството ни, нали? Пак прозвуча патетично, д'еба! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 (Редактирано) ами нали това казах и аз Редактирано Януари 28, 2005 от Topsun Цитирай
Jigsaw Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 За мен да си музикант значи да си самия себе си.Винаги и с всеки! Евала! Е за това те уважавам Цитирай
TONY Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Така си и знаех - никога няма да стана звезда! не пропускам премоция в супермаркетите!!! :exclaim: питали една БГ суперзвезда след секс - станал човека и тръгнал нанякъде и мацката го пита - Дейв , накъде така? а той и отговаря - I dont know! няма прилика с действащи лица и певци от БГ рока :green: историята е плод на болното ми въображение Цитирай
Recommended Posts