didopeshev Публикувано Септември 7, 2006 Публикувано Септември 7, 2006 записахме се преди около месец и беше все още в суров вариант.след солото, а и самото то сме го ударили на джем и е доста омазано. дано скоро го запишем някъде с добро качество и изпълнение и ще го пусна пак. интересно ми е дали самата мелодийка ви допада Цитирай
wessy Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 много е яко ... обаче тоя пич дет духа (нищо лично) не ме кефи как се вписва ... но ъфенс Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 супер яко е, само че както каза колегата по-горе този духащия нещо.....има моменти дето е дразнещо. иначе ако малко си попрегледа и систематизира нещата ще се получи много добре Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 мен ми харесва ! готино е, а импровизацията на кавалджията е яко free и много ме кефи ! давайте в същия дух ! поздрави Петър Цитирай
fragile Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 готино... продължавайте да експериментирате... можете да разнообразите още парчето примерно пича с кавала да има една бавна провлачена част в ниска октава... успех Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Браво,супер свежо.Големи сте Идеята ви определено има потенциал п.п.Един от рифовете пролича доста на Металика 84 ''for whom the bell tolls'' Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Мене много ме изкефи идеята за кавалджията, как се вписва, ама поне на мене доста ми зацикли тоя мотив, бих предпочел нещо по разнообразно. Цитирай
jFog Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 еврно интересно, и че има кво да се желае...дано се развие. Цитирай
Recommended Posts