Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Бих искал да ви питам има ли смисъл да сменям адаптерите на моята китарата - Squier Bullet Strat , или по-скоро да мисля за нова китара?Това е , благодаря предварително.

Отговорено

Ъпгрейдвай тази казвам аз. Приличен инструмент е, адаптерите са смотани, но смяната им ще я направи доста "жива".

А останалите пари можеш да инвестираш в неща които съм сигурен, чер мислещите като мен ще ти препоръчат, и съвсем ще я направят добра :)

Отговорено
А за нова китара мога да отделя към 600 лв.

Ако продадеш тази и добавиш ония 600лв мисля, че можеш да си вземеш доста по прилична китара

Отговорено

Подари ми китарата и си купи нова.. Или ми дай 600-те лева :o

Сериозно.. по-добре си оправи старата.. Парите никога няма да са ти излишни :)

Отговорено

вземи и 2 адаптера димарцио виртуал винтидж за бриджа и за нека и ще звукне като совалка :) ще ти излезе 200 лв някъде - може и малко повече

останалите пари инвестирай в добър амп - не забравяй - китара сама не свири

Отговорено
вземи и 2 адаптера димарцио виртуал винтидж за бриджа и за нека и ще звукне като совалка :D ще ти излезе 200 лв някъде - може и малко повече

останалите пари инвестирай в добър амп - не забравяй - китара сама не свири

или

аз пък препоръчвам Димарцио ПАФ Про или ЕВО.

Избери си някоеот двете или подобен ъпгрейд.За 600 лв+парите от тази нямя да е по-добро,освен ако не удариш някякъв луд късмет с нещо втора ръка :D

Отговорено

А ако искам да свиря дет и имам 2S+H, какво да направя,при положение че цялата система не звучи както би трябвало да звучи ( не е като на демото на дисторшъна в сайта). Трябват ми повече H-та или да си сменя това което имам ?

Отговорено

Абе, ако продадеш тая китарка, за около 900 лв. можеш да вземеш Ибанец С серията!! Така че въобще не го мисли!! Айде успех!!!