Anatar Публикувано Септември 7, 2006 Публикувано Септември 7, 2006 Бих искал да ви питам има ли смисъл да сменям адаптерите на моята китарата - Squier Bullet Strat , или по-скоро да мисля за нова китара?Това е , благодаря предварително. Цитирай
motorbreath Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 ами от колко време свириш с нея, какъв стил?? ако се чувстваш готов да почнеш с нова и имаш пари вземай Цитирай
Anatar Отговорено Септември 7, 2006 Автор Отговорено Септември 7, 2006 Свиря блус,метал и малко класика.А за нова китара мога да отделя към 600 лв. Цитирай
MDFk Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Ъпгрейдвай тази казвам аз. Приличен инструмент е, адаптерите са смотани, но смяната им ще я направи доста "жива". А останалите пари можеш да инвестираш в неща които съм сигурен, чер мислещите като мен ще ти препоръчат, и съвсем ще я направят добра Цитирай
solo5 Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 А за нова китара мога да отделя към 600 лв. Ако продадеш тази и добавиш ония 600лв мисля, че можеш да си вземеш доста по прилична китара Цитирай
Vic7oR Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Подари ми китарата и си купи нова.. Или ми дай 600-те лева Сериозно.. по-добре си оправи старата.. Парите никога няма да са ти излишни Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 вземи и 2 адаптера димарцио виртуал винтидж за бриджа и за нека и ще звукне като совалка ще ти излезе 200 лв някъде - може и малко повече останалите пари инвестирай в добър амп - не забравяй - китара сама не свири Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 аз пък препоръчвам димарцио ПАФпро или ево Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 вземи и 2 адаптера димарцио виртуал винтидж за бриджа и за нека и ще звукне като совалка ще ти излезе 200 лв някъде - може и малко повечеостаналите пари инвестирай в добър амп - не забравяй - китара сама не свири или аз пък препоръчвам Димарцио ПАФ Про или ЕВО. Избери си някоеот двете или подобен ъпгрейд.За 600 лв+парите от тази нямя да е по-добро,освен ако не удариш някякъв луд късмет с нещо втора ръка Цитирай
PRIMO Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 А ако искам да свиря дет и имам 2S+H, какво да направя,при положение че цялата система не звучи както би трябвало да звучи ( не е като на демото на дисторшъна в сайта). Трябват ми повече H-та или да си сменя това което имам ? Цитирай
EmchoDT Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Абе, ако продадеш тая китарка, за около 900 лв. можеш да вземеш Ибанец С серията!! Така че въобще не го мисли!! Айде успех!!! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 ... или RG370 , 350 , 320 ... Цитирай
Recommended Posts