bard Публикувано Септември 6, 2006 Публикувано Септември 6, 2006 Здравейте, искам да попитам за да съм сигурен,можели усилвател 2х500W 4ohms да захрани колони-2х500W 4ohms+2x250W 8ohms(монитори) или за мониторите трябва друг усилвател? Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 може бе, що да не може виж, обратното би било проблем Цитирай
Mozart Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 То може, ама как ще направиш нивата между основните и мониторите :think: Цитирай
bard Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 В какъв смисъл нивата?Искаш да кажеш,че ми трябва по-мощен усилвател ли? Моля пояснете! :think: Цитирай
Mozart Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 В смисъл, че мониторите(ако всъщност ги ползваш като такива) понякога трябва да са по-тихи или по- силни от основните тон колони. Най-добре кажи каква ти е идеята, какво ще правиш с тези колони и стъпала! Цитирай
rudibass Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 (Редактирано) бате със 1 стъпало не става или мониторите требе да са активни или требе да групира6 мониторите в ауксовете и да намалява6 от 6ините ама така е та6ак за6тото 6те ти влизат 2 входа у стъпалото със разли4ни нива и е брада....по принцип се прави тая гимнастика със 2 стъпала....или с активни монитори както споменах по горе ае със здраве Редактирано Септември 9, 2006 от rudibass Цитирай
bard Отговорено Септември 11, 2006 Автор Отговорено Септември 11, 2006 Става въпрос за сглобяване на една озвучителна уредба втора употреба.Горе-долу ми стана ясно как стоят нещата с мониторите,понеже досега не съм работил с същите.А според Вас каква мощност ще ми бъде достатъчна за ползване на уредбата на открито? Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Не си написал тези монитори активни ли са или пасивни. Ако са пасивни (демек колони) трябва да ги вържеш някак си. Това което ми идва на ум е следното: 2те четири омови колони ги връзваш последователно за да станат 8 ома и това отива на единият канал. 8 омовите пък ги връзваш паралелно и стават 4 ома и отиват на другият канал. Това според мен е едно добро решение. За друго добро не се сещам. Относно въпроса ти за ползване на уредбата на открито зависи от много неща за какво ще е ползваш. Ако искаш да правиш берксток ще ти трябва поне 20 киловата. Ако искаш да пускаш музика за 15 септември в някое училище със сигурност и 500вата ще ти стигнат Цитирай
Recommended Posts