Iv4ata_GuItaR Публикувано Август 2, 2013 Публикувано Август 2, 2013 Някой пробвал ли е този модел, че от известно време се замислям, но в БГ не знам дали може да се намери. Та като цяло въпроса ми е струва ли си или е много посредствен вариант на ПРС. Цитирай
rotten_perish Отговорено Август 2, 2013 Отговорено Август 2, 2013 Другия китарист на групата ми има такава. Стоковите адаптри са с нисък аутпут и мътнеят. Като цяло изработката е доста добра, но имаше проблем с прорезите за струните на нът-а. Самите прорези бяха много тесни и струни по дебели от .10-52 не влизаха в тях (съответно китара ходи при лютиер). Грифа е мек и с нисък екшън, но в моята ръка се усеща някак странно. Не мога да направя сравнение с други модели PRS, защото съм нямал възможността да свиря на такива. Той си взе китарата от София, така че ги има в България. Отиди и пробвай. Успех! Цитирай
killer Отговорено Август 2, 2013 Отговорено Август 2, 2013 Не мога да дам мнение за въпросния модел китара, но ще си позволя да вметна нещо, което е пак по темата. PRS от скоро пуснаха S2 серия, която пак подобно на "SE" сериите е по-бюджетно ориентирана, но е произведена в USA. Има S2 Custom 24 и поне на хартия, според мен, изглежда по добре от "SЕ Custom 24". http://www.prsguitars.com/s2series/guitars/index.php PRS в България можеш да намериш в Алмар! http://almar.bg/product/product/1739 Успех! Марио Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Август 2, 2013 Автор Отговорено Август 2, 2013 (Редактирано) Направи ми впечатление, че Opeth също свирят с SE серията. Имат си сигнъчъри, но са на цента на тази серия нямат скъпи варианти като Тремонти и Сантана. Редактирано Август 2, 2013 от Iv4ata_GuItaR Цитирай
aitapeapea Отговорено Август 2, 2013 Отговорено Август 2, 2013 Притежавам това. Уникална китара за цената си не съм попадал на по-добро. Моята е леко ъпгрейтната с нов нът и с заключващи ключове. Екщън под 0,9мм . Звукът е много приятен дори за по тежка музика. Тремолото също се държи много добре. 1 Цитирай
Atreyu Отговорено Август 8, 2013 Отговорено Август 8, 2013 Казват, че били с много добра изработка. Разликата от Custom 24 е във finish-а, тремолото, кленовия топ и ключовете, както и в подбора на дървесината и звука естествено. Има няколко модела SE Custom 24. Мисля, че се различаваха по потенциометрите и формата на тялото мъничко. Тук в базара се продаваше една SE Custom 24, погледни.За тези пари е по-добре да си вземеш Schecter от моя гледна точка. И при двете марки за каквото плащаш такова получаваш. Цитирай
dissident Отговорено Август 8, 2013 Отговорено Август 8, 2013 Доста приятен инструмент за парите. Виж също Марк Тремонти версията на ПРС. Цитирай
Recommended Posts