canev Публикувано Септември 6, 2006 Публикувано Септември 6, 2006 Здравуйте пичове!Помогнете! Занимавам се с китара отдавна,но не знам кой е наи-добрят лаптоп със звук убиец.Какви характеристики трябва да има.Мога ли до 1600 лв. да намеря свестен лаптоп.Искам да вади професионален звук и да записвам с него! Благодаря ви ! Цитирай
TONY Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 погледни в хардуера - преди няколко месеца аз тьрсеХ компютьр дали ще е лап топ - изискванията са сьщите приятелите от форума - бяха безкрайно любезни и темата е достатьчно изчерпателна - задьлжително я изчети на мен с професионална звукова карта-ЕМУ - ми излезна 1500 лв лаптопите са по скьпи обаче... но предполагам че изкаш да записваш репетиции и живи участия - иначе за вкьщи е глупаво да се харчиш за топче така - отиваш в раздел хердуер - пишеш темите в тьрсачката с автор Тони - моя милост - от последните 6 месеца и намираш темата Успех :exclaim: Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Абе става екстра с лаптоп, обаче ще ти трябва и USB или Firewire аудио интерфейс (щото саунд картите на лаптопите принципно са зле, моя има само микрофонен вход, който за нищо не става), който е горе долу още 200-250 Евро. Аз така бацам. Ръгаш китарата в интерфейса и си готов! Aма зависи какво точно искаш да правиш, ако само за запис на китара, не ти трябва кой знае каква машина, но ако искаш и VST инструменти да ползваш, ще трябва да си земеш нещо доста по мощно. Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Лаптоп като моя (PowerBook G4 550) в момента се продава за 880 лв. Карта като мойта (M-Audio FireWire Audiophile) струва 240 евро. С комбинацията от тия две неща могат да се правят наистина доста сериозни работи, макар че някой сега ще седне да ме оплюва и да ми говори глупости, които мен не ме интересуват, щото аз си работя с тая система от 1 година и нямам никви проблеми. Цитирай
Vic7oR Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) За 1600 парчета можеш да си вземеш нещо по-добро от доброто Редактирано Септември 7, 2006 от Vic7oR Цитирай
Recommended Posts