tupoto kopele Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 Всъщност се казва Милар (Mylar) материала...но няма чак такова значение А и всичко е въпрос на вкус.....аз мразя Aquarian....поне доколкото съм ги пробвал Цитирай
imperor Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Не знам как се казва материала, но доколкото знам е производство на Дюпон. Като се оборудвам с "Акуариан" (защото сега не съм изцяло), ще дойдеш да сложиш една ръка и тогава пак ще коментираме. Цитирай
axel Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 А някой може ли да сподели каде се продават в софия акуариън и какви са им цените горе долу. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 (Редактирано) Не знам как се казва материала, но доколкото знам е производство на Дюпон. Като се оборудвам с "Акуариан" (защото сега не съм изцяло), ще дойдеш да сложиш една ръка и тогава пак ще коментираме. Навит съм особено като се сетя за екзотичния ти сет Редактирано Септември 13, 2006 от tupoto kopele Цитирай
Strori Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 Акуариън има при Капъша.За цени трябва да отидеш на място.Аз бях там преди два дена, но продавачката беше няква жена дето нищо не отбираше и реших да не се занимавам.Питах я за 12" тя каза, ми то има много разновидности, такова, ама май е около 20 лева...Иначе рече, че скоро ще зареждат и ще има още такова, ъъъ...кожи бе! :wall: Шегичка, не е толкоз зле жената, но трябва да говориш с Капъша ако го хванеш там Цитирай
jeleto Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 А ще ме извинявате ама... нз къде е този магазин Капъша... някой ще ме светне ли? Цитирай
Strori Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 Ами ако знаеш къде е централата на ВМРО на Пиротска.Влизаш в пресечката, тя е една малка уличка на края й в ляво има нещо като мини търговски център.Влизаш вътре и търсиш едно съвсем малко магазинче, с един едър чичко, който е е обградил с всякаква музикална апаратура Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Магазин Престо до консерваторията , там е най ефтино , 10, 12, и две 14 Пинстрайп ми излязоха 110лв, за сравнение при Русинов 12 Пинстрайп ми искаше 44 лв а в Престо ми взеха 32 и само от там вече купувам кожи Цитирай
Mozart Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Пич да не се бъркам, ама Престо и Русинов не са ли едно и също нещо :think: Цитирай
Katsko Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 по-скоро са едни до други и цените са същите Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 аз последно си купувах преди 3 месеца кожи, и тогава Русинов даваше по скъпо ако ти си си купил по скоро от мен може би знаеш че, са едни и същи Цитирай
pantommind Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 цените са същите Тц,не са,Цецо Дебелия цепи кратуни,това всички го знаят :read: Цитирай
Recommended Posts