LizBlizkit Публикувано Септември 5, 2006 Публикувано Септември 5, 2006 (Редактирано) http://bg-sonic.com/members.php?id=49 - v men potavash ti - the spring is here - very sad project Какво мислите, какво не ви харесва - саунда знам, че е далеч от нужното ниво. Интересува ме за всичко останало. :think: Редактирано Септември 5, 2006 от LizBlizkit Цитирай
wessy Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) звучат интересно Редактирано Септември 5, 2006 от wessy Цитирай
fragile Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 (Редактирано) браво аз съм фен... и ме кефите ама наистина много... ще е яко ако имате концерт някъде... или ако издадете албум... Редактирано Септември 17, 2006 от fragile Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 звучи много приятни и парчетата са много музикални Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 страхотно!!! има толкова музика и живот в парчетата......личи си че не сте случайни люде Цитирай
Recommended Posts