Yamaha1000 Публикувано Септември 4, 2006 Публикувано Септември 4, 2006 Здравейте!Искам да питам (незнам дали има въобще) хамър клавиатура само,която да вържа чрез миди към синтезаторите ми?И ако има на каква цена долу горе? Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Има много видове.Мисля,че най-доброто (съотношение цена-качество) е това: 1 Още по-добре е това: 2 ,ама е и по-скъпо. :guitar: Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Според мен най-доброто и като качество (говорим само за хамър калвиатурата, без никакви други контроли, афтъртъч и т.н), и като цена е Casio CDP-100. Имам такова, струва 1100 лева. Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Одобрявам.И аз съм чул много добри мнения за тази машина. Цитирай
Yamaha1000 Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 мерси много за отговорите Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 В петък минах през магазина на Динакорд и там видях контролера на M-Audio и една Yamaha,на която не запомних модела.Yamaha-та струваше около 1500 лв.А нейната клавиатура наистина много ми хареса.Беше по-добра от тази на M-Audio.Поне на мен повече ми хареса. Цитирай
Recommended Posts