DJ Alex Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Дал си нещо да го коментираме - това е ОК, всички така правят ама що ти трябваше и "да дигна малко рейтинга на тая програма" и то точно с този микс . После ми говори за комплекси
Overkill Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Алекс, дай да чуем твой саунд Интересно ми е, иначе на практика споделям мнението ти.
brysnaria Отговорено Септември 7, 2006 Автор Отговорено Септември 7, 2006 Дал си нещо да го коментираме - това е ОК, всички така правят ама що ти трябваше и "да дигна малко рейтинга на тая програма" и то точно с този микс . После ми говори за комплекси Не исках да се заяждам ама ти нямаш спиране да flame-ваш хората. Ама нали знаеш каквото повикало това се обадило: 1-во барабаните не са просто импортнат wav. редени са на FL. Това че аранжимента е на Розана е ясно. 2-ро точно па ти недей да ми критикуваш работата щото и аз съм ти чувал нещата в Bang - cложил 3 акорда на default-ски string от Fruity loops една басс линия и вече правиш филмова музика !? Аиде не се впрягай ходи да пиеш една бира от мене :violin:
DJ Alex Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) Overkill пусни един Search тук и ще попаднеш на няколко мой неща (ако все още не си го направил). Не мисля, че е редно да слагам линкове към мой работи в темата на някой друг. Едва ли ще те шашнат, но мисля че стават за слушане. Ако решиш да споделиш мнение, може в самите теми или на ЛС, да не му разводняваме на човека ТЕМАТА . Не исках да се заяждам ама ти нямаш спиране да flame-ваш хората. Ама нали знаеш каквото повикало това се обадило:1-во барабаните не са просто импортнат wav. редени са на FL. Това че аранжимента е на Розана е ясно. 2-ро точно па ти недей да ми критикуваш работата щото и аз съм ти чувал нещата в Bang - cложил 3 акорда на default-ски string от Fruity loops една басс линия и вече правиш филмова музика !? Аиде не се впрягай ходи да пиеш една бира от мене :violin: 1-во Добре, че ми обясни за какво служи EZDrummer - ще си го запиша в тетрадката да не го забравя . 2-ро Да, да, видях че си ме слушал ... 3 акорда .... .... default-ските strings на FL ... :violin: Добре, че не се хабиш да ме коментираш ... наздраве Редактирано Септември 7, 2006 от DJ Alex
Mephistofel Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 След тактичния ми опит да ви намекна,че не сте тръгнали по хубав път не последва разбиране.Логично затварям темата,ако автора и иска да бъде отворена отново - да ме потърси на ЛС.
Recommended Posts