ronia Публикувано Септември 4, 2006 Публикувано Септември 4, 2006 Не знам колко пъти вече ми се случва да отида на концерт на световноизвестна група и да не мога да вляза навреме за подгряващото българско изпълнение преди това. Не разбирам защо тези калпави организатори въобще си правят труда да канят българска група, а после... Пестят от прегради, от охрана, от всичко възможно: входовете се затлачват, докато в един момент почваш да се питаш дали въобще ще стигнеш в залата за началото на хедлайнърите. Дори бг-групата да е доволна от хонорарчето си, тя би могла да получи много повече внимание, да бъде видяна в нова светлина от хиляди хора, които са настроени позитивно в този момент, а и нищо чудно преди това да не са я гледали наживо. Не е ли редно такива поводи да се използват в подкрепа на родната музика, вместо да става тъкмо обратното и всеки да си казва, че нищо не е изпуснал - по адрес на българските групи? Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Абе човече то масата "посетители" (хехе) на концерти в България отива там мъртво пияна и за родните групи (УЖАСЕН ФАКТ) е по-добре, че не излизат, защото знаеш ли какви грозни освирквания и т.н. съм виждал от пиян пипъли... "Айде бе кои сте ви бреее....... МЕАГАДЕТ,МЕГАДЕТ" ........... Цитирай
anadem Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) да не говорим, че голяма част от публиката предпочита да стои пред залата по време на подгряващите групи Редактирано Септември 5, 2006 от anadem Цитирай
Icarus Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Само българите, които подгряват, ли се 'радват' на такова внимание? На концерта на Sabbath докато Black Label Society подгряваха здраво половината публика ревеше 'Ози, Ози' :wow: Цитирай
Katsko Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Дори бг-групата да е доволна от хонорарчето си да е доволна от КВО? Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Само българите, които подгряват, ли се 'радват' на такова внимание? На концерта на Sabbath докато Black Label Society подгряваха здраво половината публика ревеше 'Ози, Ози' :wow: Което беше ужасно грозно и тъпо,така не се говори върху Zakk Wylde Цитирай
Burton Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) Само българите, които подгряват, ли се 'радват' на такова внимание? На концерта на Sabbath докато Black Label Society подгряваха здраво половината публика ревеше 'Ози, Ози' :wow: А докато Queensryche забиваха целия Mindcrime :exclaim: , половината народ викаше отдолу "ууу...джуудас, джуудас" за какво си говорим :wall: Редактирано Септември 5, 2006 от Burton Цитирай
MDFk Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 (Редактирано) ^Тотален срам. На първия Soulfly също беше така - Аналгин не бяха най-добрия избор за подгряващи, но това не попречи на публиката да освирка и опсува отличното им изпълнение. Нито Звезди, нито осталаите заслужаваха такова отношение. От гората си идваме и това е. Трябва да се смени (болшинството от)поколението метъли, с такива които не принизяват концерта на родни и чуджи групи до напиване с шум - като на футболен мач - а отиват да куфеят пред пиедестал който е удостоил нашите изпълнители да седят (почти)редом до международни величия. едит: а да освиркат Queensruche е вече...извън цензурирания коментар... :wall: едит 2: бтв...Относно Зак Уайлд - на Black Label Society звука не ми хареса особено, слабичък беше и като че ли не добре балансиран между инструментите. Може на мен да ми се е сторило така, но това може да е било фактор в поведението на публиката. А и да си признаем честно, колко души извън този форум знаят, че той е китариста на Ози за неговите си неща? Предполагам малко. И липсата на интерес също е волшила положението за човек, който по принцип знае как да вдига адреналина и да прави шоу. Редактирано Септември 6, 2006 от MDFk Цитирай
Icarus Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 ^ Но като се замисли човек, за да реват толкова верните фенове на Ози да излиза той, може би би трябвало да знаят с какъв състав е любимеца им.. Ех Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Кво ти на Подгряващитe Банди само! В Пловдив на концерта на Blackmore's Night имаше Глупаци дето си Мислеха,че като е Ричи, трябва само на Rainbow и на Deep Purple песни да свири Много Хора,често объркват Концертите или си живеят все още с по 5-10 касетки от 70те и 80те години Ама са Фенове де Цитирай
TONY Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Абе човече то масата "посетители" (хехе) на концерти в България отива там мъртво пияна и за родните групи (УЖАСЕН ФАКТ) е по-добре, че не излизат, защото знаеш ли какви грозни освирквания и т.н. съм виждал от пиян пипъли... "Айде бе кои сте ви бреее....... МЕАГАДЕТ,МЕГАДЕТ" ........... е точно за това подгряване бяха пуснати - куцо - кьораво и сакато да подгрява - ужасен срам БЯХ ТАМ И С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С УШИТЕ СИ ЧУХ- НЕДОРАЗУМЕНИЯТА КОИТО НАРИЧАШ ПОДГРЯВАЩИ да се излагат безапелационно пред Мегадет(а и доста хора от този форум ,както и познати присьсвали бяха на това мнение) (вината донякьде е на СМЕ - че са ги пуснали - не че има кой знае какво родно да се пусне пред Мегадет)( дни преди това бях на Саксьн - с подгряващи БТР - ами бтр си могат-никой не ги е освиркал) мен ме беше срам, заради свирещите тях не знам дали ги е било АМА ЕКСТРА СИ ЗАСЛУЖИХА ОСВИРКВАНЕТО за Аналгин - естествено не заслужаваха ,както и Куинсрайк - макар че бяха далеч от нивото което имаха преди ЗАК определно ме размаза (свиренето на Зак - не толкова самите парчета) ПС - това че, част от метьлите отиват мьртво пияни - или се натряскват на самият концерт - всеки пьт се вижда... предполагам с такава нагласа отиват, факт е и че отиват с предварителен негативизьм - и някой дори да се представи добре - пак може да отнесе освиркване Хумористичен е онзи случай с някакьв метьл - дето паднал пиян на концерта на Металика -още преди да почнат подгряващите Монстер Магнет,проспал го и вече като преминал джумбуша взел да идва с сьзнание - 20-30 лева да проспиш мьртво пиян Металика - И В ТОВА ИМА ТРЬПКА - сигурно не е и единичен този случай Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 (Редактирано) Офф аман вече с тоя Megadeth,направо ми писна,честно!!! Редактирано Септември 6, 2006 от Smokejack Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 Офф аман вече с тоя Megadeth,направо ми писна,честно!!! Що ве нали Свирихте с SJK там Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Офф аман вече с тоя Megadeth,направо ми писна,честно!!! Що ве нали Свирихте с SJK там Квот` било,било Цитирай
Burton Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Хумористичен е онзи случай с някакьв метьл - дето паднал пиян на концерта на Металика -още преди да почнат подгряващите Монстер Магнет,проспал го и вече като преминал джумбуша взел да идва с сьзнание - 20-30 лева да проспиш мьртво пиян Металика - И В ТОВА ИМА ТРЬПКА - сигурно не е и единичен този случай в този ред на мисли - преди да почнат Монстър Магнет, един чичка, мъртво пиян, припадна пред сцената...тръгнаха веднага да го изнасят...носят го на носилка към изхода, а той точно в тоя момент се освести, поогледа се и вдигна немощна ръка за поздрав - целия стадион изрева в отговор Незабравима картинка беше... и според мен трябва да има смяна на "поколенията метъли", за да се промени отношението...защото в момента има твърде много хора, които ходят на концерти с нагласа за футболен мач. Цитирай
Recommended Posts