ludio klavirist Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Отговорено Октомври 11, 2006 Здравейте отново! Знаете ли програма ,която свободно да редактира и да прави гласове за qs300 и изобщо гласове с XG синтез. Намерих 1-2,но са платени. Намерих също и YAMAHA XGworks 4 Full,но половината неща са на японски... Благодаря предварително! Цитирай
jabatajabata Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 (Редактирано) Гледам за звука само с е дърпате...ама коя е мултитимбрална коя не...коя за какво е по-удобна...никой нищо. Кефи ме дето има хора четат тук там , не пипнали синта, Теории Теории...ама то и от зададения въпрос зависи де...(това по принцип за целия форум важи. Не се пита точно=отговорите отиват на говорилня). Иди се оправяй после.... Аз ако свиря в студиото си само - вземам мултитимбралната и забравям. ФМа от софт синтове ... На сцена не съм излизал от 1000 години не знам.... може би ще предпочета солистичната...ама то от музиката зависи каква да е свирката. Редактирано Октомври 11, 2006 от jabatajabata Цитирай
miro Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 От всичко дето си написал джаба....,разбрах че речта ти е накъсана като ника! Цитирай
dorchester Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 ...ама то от музиката зависи каква да е свирката. Това изречение си е разбираемо ... и е вярно освен това. Цитирай
ludio klavirist Отговорено Октомври 12, 2006 Автор Отговорено Октомври 12, 2006 благодаря за изчерпателните отговори ... Цитирай
Recommended Posts