brysnaria Публикувано Септември 1, 2006 Публикувано Септември 1, 2006 Значи имам едно парче, линка съм го сложил отдолу, за което един човек казва че му е неправилен аранжимента. Става въпрос за пияното в парчето. Ще съм благодарен ако го чуете и дадете мнение дали наистина е така. Благодаряааа! http://bg-sonic.com/members/206/works/20670102082006.mp3 Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Абе, аз като чуя изрази от сорта на 'неправилен аранжимент' и ми кипва нещо отвътре така. звучи ми като некой дядка дето е завършил консервата преди сто години и все още вярва в някви социалистически догми за музиката. Ей ся ше го чуеме тоя аранжимент, ама като rule of thumb, не вярвай на такива изказвания! Слушам го ся и ми звучи доста приятно! Пианото наистина има някои тонове които звучат изненадващо (може не влизат в тоналността на парчето, знам ли; нямам инструмент до мене да го извадя и да мога да кажа по точно), но пък защо не? Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 И какво не му хареса на пианото, супер си парчето! Браво!!! Цитирай
Грация Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Aбе какво става с тези линкове бе хора?! Нищичко не мога да отворя. И зная със сигурност, че повредата не е в моя телевизор. Цитирай
saiman Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Парченцето си е суупер мене много ма кефи пианото си седи на място изслушах го поне 10 пъти и не ми направи впечетление нещо да стой грешно...сууупер си е Цитирай
Грация Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Звучи ми шантаво на мен лично, но това не означава "лошо". Стоун се е изразил много точно относно изненадата от някои тонове, но това би могло да е умишлено замислено, тъй че.... Всъщност момента с тези тонове точно, доколкото аз разбирам е друга тема в парчето. Цитирай
Грация Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Колкото до правилния аранжимент - всеки автор има пълното право да прави абсолютно всичко, което му хрумне. Друг е въпроса дали това ще намери публика. Цитирай
ronia Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Защо да не намери бе, слънце? Спомням си го много добре това парче - отдавна съм го слушала и още тогава ми направи впечатление. Много си е гот даже с такива клавири. Цитирай
brysnaria Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 Защо да не намери бе, слънце? Спомням си го много добре това парче - отдавна съм го слушала и още тогава ми направи впечатление. Много си е гот даже с такива клавири. "даже" означава ли че не звучат добре? Цитирай
ronia Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) Уфф тоя майчин език Не само не е неправилен аранжиментът, ами парчето си е направо готино - точно заради клавирите, които много добре поддържат основната хармония, но с много въображение - тоест, не са стандартни. Нещо такова с объркан синтаксис имах предвид Редактирано Септември 5, 2006 от ronia Цитирай
brysnaria Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 Уфф тоя майчин език Не само не е неправилен аранжиментът, ами парчето си е направо готино - точно заради клавирите, които много добре поддържат основната хармония, но с много въображение - тоест, не са стандартни. Нещо такова с объркан синтаксис имах предвид Хаха, мерси. Наистина езика ни е малко объркан, и аз съм се сблъсквал с тоз проблем. Цитирай
Грация Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Защо да не намери бе, слънце? Спомням си го много добре това парче - отдавна съм го слушала и още тогава ми направи впечатление. Много си е гот даже с такива клавири. Сладурка, не визирам точно това парче. Искам да кажа, че всеки има право да направи и какафония, ако иска и никой не може да му каже - "това няма да го допуснеме на фестивала, щото не е в съответствие с едикакви си теоритични правила в музиката". Разбираш ли? Цитирай
brysnaria Отговорено Септември 7, 2006 Автор Отговорено Септември 7, 2006 А как ви се струва тази версия като звук? Как ви звучи? Аз горе долу имам идея какво да пипна още , но вкъщи нямам достатъчно техника да чуя как звучи реално. http://brysnaria.hit.bg/my_13.mp3 Цитирай
Recommended Posts