Glacierise Публикувано Октомври 15, 2004 Публикувано Октомври 15, 2004 Има ли някой, който да използва тая програма? Трудно се намира, щото е правена за по-тесен пазар (високо професионална), обаче е, според мене, най-добрата. Интерфейса е малко нестандартен, обаче като свикнеш разбираш че е много мощен. Аз лично не съм виждал друга програма, която да се справя така с мултитрака. Цитирай
Slinky Отговорено Октомври 15, 2004 Отговорено Октомври 15, 2004 Не съм чул за нея, но относно професионални мултитрек студия имам Noendo. По принцип нашия барабанист бачка на него в "Акустична версия". Бяха го купили преди 2-3 години още. И може би чак миналата година той успя да намери крак и си го качихме и останалите от банадата. Обаче аз нещо си харесвам повече CakeWalk и Sonar. От доста отдавна бачкам с тях ( може би вече 4-5 години с CakeWalk по-точно) и съм им свикнал повече. Още повече, че Sonar в някои неща като интерфейс прилича и на Noendo. Взели са някои удобни неща от него. Абе няма значение с какво се бачка, ако е само за любителски цели. То ако работиш с професионален софтуер трябва да имаш и много яка саунд карта и т.н. Цитирай
TheNextDimension Отговорено Октомври 17, 2004 Отговорено Октомври 17, 2004 Има ли някой, който да използва тая програма? Трудно се намира, щото е правена за по-тесен пазар (високо професионална), обаче е, според мене, най-добрата. Интерфейса е малко нестандартен, обаче като свикнеш разбираш че е много мощен. Аз лично не съм виждал друга програма, която да се справя така с мултитрака. az q polzvah do predi godini no ne ti dava vyzmizhnost za osobeno gyvkava rabota. Ot 2 godini zalagam na Cubase productite i sym poveche ot dovolen Kolkoto do designa i ...dosta prilicha na pro-tools versiite Opredelno sled Cubase ne sym i fan...) Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 17, 2004 Отговорено Октомври 17, 2004 Аве на SAW енжина е по ЯК ама мидито е аут е има едно допълнение Миди уоркшоп ама ... ИНАЧЕ Вади по клиин звук Стейнберг малко замазват високите и има повече сатурация! Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 18, 2004 Автор Отговорено Октомври 18, 2004 В по-новите версии на SAW Studio MIDI Workshop-a е вграден. Не съм пробвал Cubase-a още, ама тия дена ще го подхвана Цитирай
NessoR Отговорено Ноември 10, 2004 Отговорено Ноември 10, 2004 тя е за монтаж и смесване... ползваше се по БГ радиата едно време Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 w konserwata oste tonrejisurata gi u4at na neia, az li4no sum rabotil dosta s neia, no mi e super neudobna, a puk i toia interfeis vse edno rabotia pod DOS Цитирай
Recommended Posts