lalala Публикувано Юни 30, 2013 Публикувано Юни 30, 2013 Здравейте Обичам да пея и искам да се науча да го правя за собствено удоволствие и евентуално за някой друг караоке бар. Проблемът е, че наистина нямам нито глас, нито слух, и не знам дали изобщо има смисъл да давам пари за уроци, или по-добре да си намеря някакво друго хоби, за което да имам поне мъничко талант. Все пак уроците не са евтини, а не мога да кажа, че разполагам с излишни пари. А и ме притеснява, че ще изтормозя вокалния учител да ми слуша мънкането и виенето. Ето как звучи моето "пеене", кажете ми моля ви има ли смисъл да инвестирам в уроци, или по-добре да се пренасоча към нещо друго. Няма да се разсърдя или засегна, предпочитам да гледам реално на нещата: https://docs.google.com/file/d/0B4ykJtIXagfcUmtIVVM2MGZEaTg/edit?usp=sharing Благодаря и лек ден Цитирай
Лими Отговорено Юни 30, 2013 Отговорено Юни 30, 2013 До тук добре! Хубав тембър! Има смисъл, да инвестираш в развитието на гласа си. Продължавай смело и успех! Цитирай
lalala Отговорено Юли 1, 2013 Автор Отговорено Юли 1, 2013 Ех, благодаря. Искам да попитам дали някой може да ме насочи ориентировъчно колко биха стрували уроци по пеене в София /на час/? И дали е добре да започна с уроци по пеене, или може би първо солфеж? Цитирай
flatko Отговорено Юли 2, 2013 Отговорено Юли 2, 2013 Здравей. Ако искаш уроци по солфеж, звънни ми на 0887 411 324 - Владо. Мисля, че за 2 месеца можеш да постигнеш добри резултати. Мога да ти препоръчам и учител по вокална техника. Цитирай
Recommended Posts