Jump to content
Българският форум за музиканти

lalala

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

lalala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. lalala

    срам не срам...

    Ех, благодаря. Искам да попитам дали някой може да ме насочи ориентировъчно колко биха стрували уроци по пеене в София /на час/? И дали е добре да започна с уроци по пеене, или може би първо солфеж?
  2. lalala

    срам не срам...

    Здравейте Обичам да пея и искам да се науча да го правя за собствено удоволствие и евентуално за някой друг караоке бар. Проблемът е, че наистина нямам нито глас, нито слух, и не знам дали изобщо има смисъл да давам пари за уроци, или по-добре да си намеря някакво друго хоби, за което да имам поне мъничко талант. Все пак уроците не са евтини, а не мога да кажа, че разполагам с излишни пари. А и ме притеснява, че ще изтормозя вокалния учител да ми слуша мънкането и виенето. Ето как звучи моето "пеене", кажете ми моля ви има ли смисъл да инвестирам в уроци, или по-добре да се пренасоча към нещо друго. Няма да се разсърдя или засегна, предпочитам да гледам реално на нещата: https://docs.google.com/file/d/0B4ykJtIXagfcUmtIVVM2MGZEaTg/edit?usp=sharing Благодаря и лек ден
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.