Huk40 Публикувано Юни 24, 2013 Публикувано Юни 24, 2013 Става въпрос за електрическо пиано Yamaha.Искам да попитам за магазини в България и Англия ,освен Динакорд. Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 24, 2013 Отговорено Юни 24, 2013 Значи има разлика между електрическо и електронно (дигитално) пиано. Предполагам става дума за електронно. Официален вносител на пианата на Ямаха в България е Динакорд. Доста вероятно е ако го купиш от друг магазин в България, да е реално пак от Динакорд. От такава гледна точка магазини за музикални инструменти има много. Какво по-конкретно ти трябва - някой близо до твоя адрес ли? За Англия не знам, някой друг да каже. Ако те интересува дали няма да ти излезе по-евтино от Англия, отколкото от тук - не, там са по-скъпи в общия случай. Цитирай
WESS-MUSIC Отговорено Юли 11, 2013 Отговорено Юли 11, 2013 Определено модераторът е прав що се отнася до магазини и цена. Поне тези на Ямаха в БГ са много добри. Направи ми дори впечатление, че цените на Ямаха в Германсите сторове са същите като у нас, с тази разлика, че ДДС-то при нас е малко по-високо. Единствено на по-ниски цени съм попадал във Франция, Център Шопен, но те изришно отказаха да доставят до БГ, поне миналата година когато ги питах такова беше положението. Цитирай
Recommended Posts