sturm Публикувано Юни 18, 2013 Публикувано Юни 18, 2013 Първата авторска песен на новият проект, с който се захванах. Надявам се да ви хареса. Очаквам коментари и критики! FB:https://www.facebook.com/VinagiGotovi 2 Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 18, 2013 Отговорено Юни 18, 2013 (Редактирано) Китарата вурху куплетите е много силна според мен.То само с бас да си остане ще е по ОК ,Инак ми допада. Напомня ми за ранната Милена, Свежа работа! Редактирано Юни 18, 2013 от Басурендер Цитирай
sturm Отговорено Юни 18, 2013 Автор Отговорено Юни 18, 2013 Ще го имам предвид. Там някъде се и целя - Контрол, Ревю. Цитирай
patzo Отговорено Юни 18, 2013 Отговорено Юни 18, 2013 Яко е парчето. Харесва ми. За китарите на куплета Басурендер е напълно прав. 1 Цитирай
aarab Отговорено Юни 19, 2013 Отговорено Юни 19, 2013 (Редактирано) То на куплетите имаше и соло китара, която прави соло и автора мноооого държеше на нея, уви слава богу, че я е махнал....... Жалко, че не си пазя моя микс на това парче........ Презаписал си китарите, което е похвално Сменил си и темпото. С новото темпо е по-добре ХУбаво, е че вече има бас на куплетите и като цяло моят съвет е да се вслушваш в съветите на хората с повече опит. ПС: Намерих си моя микс, но ще го постна само ако автора няма против, тъй като така е редно Успех на бандата Редактирано Юни 19, 2013 от aarab Цитирай
sturm Отговорено Юни 19, 2013 Автор Отговорено Юни 19, 2013 Китарата на куплетите наистина е много висока, ще се коригира. Втората китара, за която говориш все още е там, не съм я махнал, но определено развих микса в положителна посока, след като послушах различни мнения. За което благодаря! Презаписах цялата песен, включително и басса, който липсваше! Аз също пазя твоя микс, но мисля че няма нужда да се споделя, тъй като е далеч по-зле (целия запис) от този тук. Благодаря! Цитирай
aarab Отговорено Юни 19, 2013 Отговорено Юни 19, 2013 (Редактирано) Китарата на куплетите наистина е много висока, ще се коригира. Втората китара, за която говориш все още е там, не съм я махнал, но определено развих микса в положителна посока, след като послушах различни мнения. За което благодаря! Презаписах цялата песен, включително и басса, който липсваше! Аз също пазя твоя микс, но мисля че няма нужда да се споделя, тъй като е далеч по-зле (целия запис) от този тук. Благодаря! Каквото кажеш така е... Редактирано Юни 19, 2013 от aarab Цитирай
Guest Отговорено Юни 21, 2013 Отговорено Юни 21, 2013 Много е добра песента! Няколко пъти подред я слушам, успех с албума. Цитирай
Recommended Posts