Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Китарата вурху куплетите е много силна според мен.То само с бас да си остане ще е по ОК ,Инак ми допада. Напомня ми за ранната Милена, Свежа работа!

Редактирано от Басурендер
Отговорено

Яко е парчето. Харесва ми. За китарите на куплета Басурендер е напълно прав. 

Отговорено (Редактирано)

То на куплетите имаше и соло китара, която прави соло и автора мноооого държеше на нея, уви слава богу, че я е махнал.......  Жалко, че не си пазя моя микс на това парче........

Презаписал си китарите, което е похвално :) Сменил си и темпото. С новото темпо е по-добре ;) ХУбаво, е че вече има бас на куплетите и като цяло моят съвет е да  се вслушваш в съветите на хората с повече опит.

ПС: Намерих си моя микс, но ще го постна само ако автора няма против, тъй като така е редно :)

Успех на бандата  :metalist:

Редактирано от aarab
Отговорено

Китарата на куплетите наистина е много висока, ще се коригира.

Втората китара, за която говориш все още е там, не съм я махнал, но определено развих микса в положителна посока, след като послушах различни мнения. За което благодаря!

Презаписах цялата песен, включително и басса, който липсваше!

Аз също пазя твоя микс, но мисля че няма нужда да се споделя, тъй като е далеч по-зле (целия запис) от този тук.

Благодаря!

Отговорено (Редактирано)

Китарата на куплетите наистина е много висока, ще се коригира.

Втората китара, за която говориш все още е там, не съм я махнал, но определено развих микса в положителна посока, след като послушах различни мнения. За което благодаря!

Презаписах цялата песен, включително и басса, който липсваше!

Аз също пазя твоя микс, но мисля че няма нужда да се споделя, тъй като е далеч по-зле (целия запис) от този тук.

Благодаря!

Каквото кажеш така е...

Редактирано от aarab