chobbi Отговорено Юни 18, 2013 Отговорено Юни 18, 2013 Преди няколко дни пробвах Darkglass Harmonic Booster,и останах доста приятно изненадан.Най вероятно ще се сдобия с такъв скоро.На мен определено ще ми върши работа. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hMflmQIrFe8 Цитирай
Demiurg Отговорено Юли 7, 2013 Отговорено Юли 7, 2013 ^ С две ръце и трите крака за Darkglass ! Ултимативните бас-ефекти ! 1 Цитирай
jabs Отговорено Юли 7, 2013 Автор Отговорено Юли 7, 2013 Само да добавя: след известни експерименти, за момента стоковия Xotic BB Preamp ми върши идеална работа 1 Цитирай
parsekguitars Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 Възхитен съм от Xostc RC Preamp-(a) . Често съм го използвал и за акустичен инструмент и т.н. Скоро ще имам гигове с баса и смятам да го пробвам как ще се представи и в такава ситуация. Исках да чуя каква е разликата м/у двата преампа - китарния и за бас , но не намерих тракове. Някой може ли да сподели впечатления. Благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts