DREAMMIND Публикувано Юни 13, 2013 Share Публикувано Юни 13, 2013 Здравейте искам да ви представя колана, който направи за мен , моят приятел Георги Костов. Колана е направен по моите изисквания и мерки, затова е толкова огромен, но така китарата не се Усеща въобще. Такъв може да бъде изработен за всеки, според изискванията му и желанията за дизайн, модел, кожа и т.н. Ако държите да имате такова бижу на красивата си китара, майстор Георги Костов е на среща. Пишете ми на ЛС, на първо време.Любителския апарат не може да пресъздаде цялата красота на колана. Извинявам се предварително на модераторите ако не съм улучил точното място за това. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Karavadjo Отговорено Юни 13, 2013 Share Отговорено Юни 13, 2013 Коланът е жесток и мисля да се възползвам от офертата но по към заплатено време. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Юни 27, 2013 Автор Share Отговорено Юни 27, 2013 Ето и колана на колега от форума, който си го поръча. Снимките са правени с телефон от работилничката. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Supersonic Отговорено Септември 3, 2013 Share Отговорено Септември 3, 2013 Не се отварят снимките нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Септември 6, 2013 Share Отговорено Септември 6, 2013 Много странни линкове и очевидно неработещи, но офертата е интересна. Дайте обаче да видим за какво става дума. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 7, 2013 Share Отговорено Септември 7, 2013 При мен също не се отварят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts