Baby Thomas Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Тотален респект!!! Много як кит си спретнал!!! Цитирай
tecs Отговорено Август 29, 2006 Автор Отговорено Август 29, 2006 Ааа, благодаря на всички ама вие ся ше видите като се захвана с DIY китарата! Тя ще да бъде по-фън, но мисля бая по-сериозно да се хвана да я правя Цитирай
kukuman Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 ако си направиш и един кардан няма да имаш равен иначе звучат мн по добре от колкото очаквах браво Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 YEEEE За по малко време щеше електронни да си направиш бе човек. Ако ти трябва схема пиши имам някакъв спомен за моите дето си ги правих през 87-88 год. Цитирай
Elmo Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Aхахахаха, ами ти схемата така и така можеш да я дадеш, може на някой да му скимне да си направи Цитирай
tecs Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 YEEEEЗа по малко време щеше електронни да си направиш бе човек. Ако ти трябва схема пиши имам някакъв спомен за моите дето си ги правих през 87-88 год. Вече ми донесоха акустични.... иначе още си джагъртам по изработка на разни джунджурии... сега си правя кубе Цитирай
manches Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 tecs изпрати ми тия снимки на моя мейл manches@abv.bg Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Слушах те като ги свириш. Тва по едно време Tom Sawyer на Rush ли беше Цитирай
Recommended Posts