pampi Отговорено Август 25, 2006 Отговорено Август 25, 2006 Аз съм докосвал Няма такава изрУдия))) Е сега на морето един пич имаше и "помучах" малко. Става нечовешко ако вкараш и глас и се получава ебати тътена. Даже се навих да си взема ама са нямам време и за тва... Зимата може би... Цитирай
aladin Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 АЗ! само4е моето е бамбуково тея пласмасовките несам ги пробвал.. като ми доидат на гости тва е първото което си харасват в моита стая а и реин стик имам ама него го крия.... Цитирай
RockoBG Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 А 'е Дари (художник и музикант) е донесъл една такава голяма тръба от хималаите, ма не ме кефи ... Виж ручилото, осбено каба - флат като за концер Цитирай
DummTekKa Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 На едно парти имаше един пич със такова и сам си го беше правил..сцепил клона издълбал го и после го залепил със еплоксидна смула бесе много яко иначе е тва лудницата Цитирай
aladin Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 това което се вижда на снимката между тъпана и 4ервената риза на заден план е Балафон между другото Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 имаш в предвит тея звънците който са наредеи от заде ? те всъщност май се казваха хлопки или хлопатари Цитирай
aladin Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 ами то несе вижда много хубаво на снимката щото е дръпнато назад зад тях но не са звънци а кратунки които са кухи и представляват резонатори на тия дървените платинки навързани отгоре по които се удря с палки и издават звук мисля 4е отзаде е това 4удо : http://www.portalmarket.com/balafon.html Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 ахаа да зацепих ) луд е Стунджи има секви джунджурийки Стоян Янкулов Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 намерих някво филмче със джиридуту тукатука мноу ме радва как бучии Цитирай
aladin Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) 4овеко само тва да ти кажа носиш перкусионна душа не си за драмър ако постоянстваш ще станеш баси лудия перкусионист само не ми е ясно като баща ти е барабанист защо не ползваш неговите барабани ами ще купуваш аз на баща ми първо колелото след това колата му откраднах ...ммм да ходи пеша то са няма кола аз я потроших но схващаш идеята ми нали? за джиридуту се сетих 4е има едни дето ги ползват по тибетските манастири но несъм сигурен дали пак така се нари4ат по филмите с боини изкуства 4есто съм виждал такива...... сега ще ги търся из нета да ги сравня Редактирано Октомври 2, 2006 от aladin Цитирай
Moses Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Много добър инструмент наистина!Мога да предложа единн такъв на някой ентусиаст! Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Много добър инструмент наистина!Мога да предложа единн такъв на някой ентусиаст! ква пара Цитирай
Shai Hulud Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Look @ this: Ако някой даде идея къде да ги кача, мога да снабдя с няколко албума на разни лица... Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 ейй човече качвай във датата и пускай линкове тея филмчета дет си пуснал да доста силни много им се израдвах Цитирай
Recommended Posts