Parni_Valjak Отговорено Юни 5, 2013 Отговорено Юни 5, 2013 Хайде, сега стана Beggars Banquet... Някой да пее на микрофон от 35 стотинки?
misterj Отговорено Юни 6, 2013 Отговорено Юни 6, 2013 Аз не предлагам очукан микрофон, а в състояние "като нов". Да се повторя отново - с годините съм разбрал много пъти, че евтиното излиза скъпо, защото трябва да се купува няколко пъти. Да, може да се записва и с микрофон за 9 лева, но това си е лично решение. И в крайна сметка се чудя, защо участвам в такива безмислени теми като - Как да запиша платинен албум с 400 лв бюджет или микрофон за вокал, ама да звучи като Нойман.
7thString Отговорено Юни 6, 2013 Отговорено Юни 6, 2013 (Редактирано) Ами, не знам защо участваш в "такива безсмислени теми" като темата няма нищо общо нито със запис, нито с бюджет, нито с нойман Ти прочете ли я изобщо? Не целя да се заяждам с теб, но за да е полезен форума трябва да пишем по същество. Редактирано Юни 6, 2013 от 7thString
Parni_Valjak Отговорено Юни 6, 2013 Отговорено Юни 6, 2013 (Редактирано) Полезността на форума не се изразява в непрекъснатото писане на глупости и манипулацията на форумниците. Аман от празнодумие! Логореята не е същността на форума! Това че всеки иска форума да обслужва собствения му мироглед е естествено, но не е полезно за форума. Затова има и такива, които опитват да се противопоставят на изпростяването му. Редактирано Юни 6, 2013 от Parni_Valjak
7thString Отговорено Юни 6, 2013 Отговорено Юни 6, 2013 (Редактирано) Ще съм честен и го казвам най-добронамерено - хубаво е да вземеш поука от собствените си думи - конкретно - вторият ред. Друго няма да казвам - мисля, че момичето получи отговор още в първия ми пост под темата и колежката и адаша, останалото е безсмислен пълнеж и заяждане, породено от теб. Редактирано Юни 6, 2013 от 7thString
Parni_Valjak Отговорено Юни 6, 2013 Отговорено Юни 6, 2013 Твоят отговор е некомпетентен, и това, което предложи на момичето е вредно. Няма да пояснявам защо. Просто няма да разбереш.
7thString Отговорено Юни 6, 2013 Отговорено Юни 6, 2013 (Редактирано) Ама разбира се Как можах да кажа да не си купи преамп за 1000 лева МИНИМУМ, да е произведен в Швейцария, и микрофон за два пъти повече )))) Айде стига по темата. А дали съм компетентен - не позволявай личното ти моментно състояние да те кара да говориш против хора, с които се познаваш. Не ти отива на годините. А колко е вредно и некомпетентно може да отвориш youtube и да поспориш под някое от милионите видео клипове с разни хора дето пеят пред компютъра. Да, не се връзва с теоретичните ти познания, които несъмнено са много, и е "грешно", но... работи Разбира се, можеше да си много полезен в темата и да дадеш перфектно, технически обосновано РЕШЕНИЕ на въпроса на девойката, като съобразиш изискванията й и бюджета й, но ти съвсем желано избра да се заяждаш без да кажеш нищо полезно, което напомня на вица за икономиста дето летял с балон и се загубил, и питал инжинера да му помогне да се ориентира Редактирано Юни 6, 2013 от 7thString
Recommended Posts