FionaFeli Публикувано Август 23, 2006 Share Публикувано Август 23, 2006 Така и така купих си електрическа китара, но тя е за дясна ръка, а се оказа че аз съм левичарка. Един приятел ми каза че мога да си купя отнякъде "ляво" тяло за китарата и да го дам на някой лютиер да ми го смени. Та въпроса ми е колко би ми струвало тялото и смяната и от къде може да се купи тяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 http://warmoth.com/ между другото каква е китарата?? какъв е проблема да свириш наобратно с обърнати струни?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FionaFeli Отговорено Август 23, 2006 Автор Share Отговорено Август 23, 2006 Китарата е Factor, проблема е че 18то,19то,20то и 21во прагче са наеизползваеми заради специфичната форма на тялото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tannen Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 Китарата ти е с един кътаут? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 Да, Factor са тип Les Paul. А за тялото... Аз бих препоръчал ако можеш да отидеш направо да върнеш китарата и ако е възможно да изчакаш за някоя друга, направена специално за лява ръка, или просто си вземи някоя тип Фендер, за да няма проблем да свириш на нея и наобратно. Защото ако трябва да смениш тялото ще ти излезе почти толкова, колкото да си купиш нова китара... (Факторите бяха по около 250 лв, ако не се лъжа...?) Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 Стратокастер е. Изглежда от дългото висене в магазина се е скапала електрониката. Аз имам подобен проблем че от дългото чакане в магазина се е набръчкала боята. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts