peshoy2k Публикувано Август 23, 2006 Публикувано Август 23, 2006 http://www.cmusicforum.com/pi/psycho%20after%20sunset.mp3 Цитирай
stratocaster Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 звучи супер!!! барабаните са много живи - просто цепят мрака Цитирай
f1_sound Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Пешо бравос някак си вече надушвам че си изградил своий почерк на звучене на твойте неща за звукът все напред вървиш Цитирай
peshoy2k Отговорено Август 24, 2006 Автор Отговорено Август 24, 2006 благодаря момчета, просто трябва повече време, тва му майката,. поиграл съм си с тва онова и колкото повече си играя, толкова повече имам да дооправям. Е, все пак се връщам от море - починал. Требва да се намери тънкия момент с почивката щот иначе се залита в некви посоки и става ужас пп и пак избързах с китарите като записвах можеше да са много по-добре, абе основната идея тука беше да се позанимавам с барабанките Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Добра идея, харесва ми тоя синт дето се обажда отдолу.. А барабаните са направо жестоки - изключително реалистични.. Бравос! Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 24, 2006 Отговорено Август 24, 2006 Много яко бе адаш! Ама верно тупаните са жестоки!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Август 24, 2006 Автор Отговорено Август 24, 2006 ейййй, много се радвам, че фърфя напред, благодаря за прослушването имам вече идейка за нещо по-нормално, но ще го карам полека-лека до изпипване, абе да не казвам големи думи, че все като реша сериозно да работя и не стаа, абе очаквайте включване па ше видим. сега, относно китарките - тънички и изцъклени, но така е с кондензаторен мик, засега ще е така, то като разпродадох другото ..... :wall: Цитирай
Recommended Posts