pesho_teka Публикувано Август 22, 2006 Публикувано Август 22, 2006 Здравейте всички музиканти и най-вече китаристи. Търся си някой майстор в БГ който да може да ми направи китара по модел на Чарли Хънтър. За сега знам за един в Пловдив, но май няма да ми свърши работа. Моля ви помагайхте че тази китара ми мъчи здравето от 2 години а аз няма да мога да си я направя (((((((( Цитирай
Aureliano Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Здравей, аз съм направил една китара по модел пак на НОВАКС (Serenade) с fanned фретборд - виж в сайта ми http://aurelliano-guitars.hit.bg. Бих се навил да ти направя тази на Чарли Хънтър. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Гига ненормален тип с подходяща китара е бате Чарли. Абсолютен фен съм му!!! Хвала на такъви юзъри!!! Успех!!! Цитирай
deep Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 Иван Вълчинов от Пловдив 0898 812 599 Цитирай
Recommended Posts