zombie Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 Здравейте приятели, преди няколко седмици драснах една идея и ето резултата тук: Ще се радвам на мнения и т.н., понеже това е една от малкото като цяло завършени песни. Поздрави, Марина 4 Цитирай
zombie Отговорено Май 5, 2013 Автор Отговорено Май 5, 2013 Записът е направен в домашни условия, както и всичко остнало по песента. Какво точно имаш предвид? Стана ми интересно, защото пеенето е нещото, което най - малко съм правила и съм най - несигурна в случая Цитирай
milkypilky Отговорено Май 5, 2013 Отговорено Май 5, 2013 Общо взето - it's okay Може би бих променил солото на пианото - на места е малко "ламерско". Иначе песничката е приятна. Цитирай
Dan Отговорено Май 6, 2013 Отговорено Май 6, 2013 Супер е, като за домашни условия. Забележката ми е солото (както и колегата отбеляза) и акомпанимента - цялата песен е само фа и сол. Не е зле например във втората половина на 4-тия такт, да се променя нещо. Виж примерно акордите на песента на Брайан Адамс - Somebody - как са подредени - и там в началото са фа и сол. Цитирай
zombie Отговорено Май 6, 2013 Автор Отговорено Май 6, 2013 Okay, благодарско, ще погледна Somebody! Цитирай
blr Отговорено Май 6, 2013 Отговорено Май 6, 2013 Аз бих те посъветвал точно обратното, не гледай нищо чуждо и не се сравнявай с никого. Намери си креативни съмишленици, с които да свириш. Относно качеството на записа, като за документиране на идеи и това върши работа. Ако искаш да подобриш нещата, ще се наложат някои инвестиции. Започни с внимателно четене на рздел "Звукозапис" във форума. Оттам ще научиш много полезни неща за това как да използваш максимално наличната ти техника и в какво е най-добре да инвестираш на първо време. Цитирай
Recommended Posts