automaton Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 На този адаптер му залепих желязна планка за закрепване (която я лови магнит) . Въпросът ми е - ще промени ли работата на адаптера? - Дали ще промени звука, силата на магнитите, ..... ? Адаптера е Humbucker (неизвестна марка) 7 kom - ако това има значение. Благодаря предварително ! Поздрави ! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 5, 2013 Отговорено Май 5, 2013 (Редактирано) Някак ще го промени. Как - ще чуеш(евентуално). Може и да ти хареса. Редактирано Май 5, 2013 от Evtim Djerekarov Цитирай
lyu_records Отговорено Май 5, 2013 Отговорено Май 5, 2013 Аз съм слагал метална плочка на бас китара и имаше твърдения, че не се знае какво ще се получи но си е същото, поне това което чувам от нея аз. Нито е по-зле нито по-добре при теб все пак е залепена върху адаптера. Пробвай, проверката е виша форма на доверие а така и така си го направил вече! Цитирай
L.K. Отговорено Май 6, 2013 Отговорено Май 6, 2013 Да, ще промени работата на адаптера. Ще падне чувствителността, оттам нивото на изходния сигнал. Потърси друг начин за закрепване. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 6, 2013 Отговорено Май 6, 2013 Неръждавейката използвана в рекламния бранш не я лови магнит. Намира се навсякъде, където режат лазерно или с CNC фреза. Чел съм коментари от колеги, че дори да не я лови магнит въпросната сплав пак оказва влияние върху магнитното поле. Но това дали е така не знам нека знаещите да споделят. Цитирай
automaton Отговорено Май 6, 2013 Автор Отговорено Май 6, 2013 Благодаря за отговорите !! След като ще повлияе на звука - мисля да сменя планката с такава от неръждаема стомана или алуминий. Цитирай
jorog Отговорено Май 6, 2013 Отговорено Май 6, 2013 Стоманата я лови магнит ,така ,че автоматично отпада като опция.Със алуминий ще стане. Може също да се монтира и без ринг. Цитирай
Recommended Posts