Jump to content
Българският форум за музиканти

Монитор за микрофон


Stoil simeonov

Recommended Posts

Ами търся мониторна активна или някаква друга алтернатива. До колкото разбрах китарно кубе било то за акустична/електрическа не става. Търсех на доста места активни на Biema или Behringer но не намерих никъде нещо по евтино от 300лв. или което за мен ще ми върши работа вкъщи или на репетиция между 50-100 W.

Надявам се тук да получа отговор ,защото знам ,че сте се сблъсквали с това ..поздрави :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HED имат един доста бюджетен вариант за базжична мониторна система (демек слушалка в ухото). Не е колона, но върши добра работа на сцената. Около 300 лв с рисийвъра беше и я има в Динакорд.

Редактирано от anomandrus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На репетицията за сега всичко ни е отделно ,доста е малко помещението и сме без централно ,но пък се чуват всички грешки :) Ами заделил съм някъде около 150лв. +/- хед-сет-а не ми върши работа трябва да ме чуват и другите , попаднах на едно усилвателче и да намеря за него едни колони и да реша проблема ето :

http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%A3%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB+ATM2000USB+SD+MP3

Какво мислите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, това е хай-фи-усилвател....трябва ти миксер, стъпало и две озвучителни тела....другото е компромис и *аша*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно е, че непрекъснато се сблъскваме с подобни въпроси. Но досега не сме открили отговор за тях. Само Христос е могъл да нахрани мнозинството с 3 риби.

Това никак не е HIFI усилвател, а караоке чайна майна... Не е 2х50 вата, защото консумира 80 вата и ако беше вярно, щеше да е перпетум мобиле. 

Не са посочени данни за импеданса на озвучителните тела, и ако се мушнат неподходящи лесно ще гръмне.

За целта "усилвателя" НЕ СТАВА.

За предвидените пари НЕ СТАВА озвучителна вокална система. Както и да се фантазира, единственото което ще се случи, е да се хвърлят на вятъра и тези стотинки.

 

Като е малко помещението защо не карате без вокална система? Викайте малко повече  :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах ви хора ,за момента ще бъде така ,ще изтърпя още месец ,по-добре е да спестя и да взема една тип-стейдж на Behreinger може след време да ми върши работа и за клуб ,от колкото сега да давам пари за боклуци ,just let's rock !

п.с. тва с хед-сет-а ме заинтригува обаче ,кое е по-добре за монитор според вас хед-сет ин еър или мониторната стейдж-колона?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко се пообърках. Ако е с цел мониторинг in Ear-а ти върши идеална работа. Ако искате да се озучавате в репетиционната колегите отгоре ти казаха. Има вариант и за една китайска пластмасова активна колона с вграден микрофонен предусилвател, но не е 150 лв и със сигурност е доста компромисно решение. А това да мъкнеш колона за мониторинг по клубовете според мен е безмислено упражнение. Те повечето (уж) си имат монитори. Относно кое е по-добро....тая система на HED е моно ако не се лъжа и е на фиксирана честота. Става и се чуваш, но е въпрос на навик. Аз съм си свикнал с иниър и ми е кофти без него, но пак пея ( колкото мога ) като се налага.

Редактирано от anomandrus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.