Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

хаха влизаме ве как :) тука напоследак излезна много работа и нема време за форуми за АЙсиКюта за нищо .. иначе мисля че има така тема ммм.. кво беше срещи на форума или нещо такова ;)

• Отговори 122
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
хаха влизаме ве как :) тука напоследак излезна много работа и нема време за форуми за АЙсиКюта за нищо .. иначе мисля че има така тема ммм.. кво беше срещи на форума или нещо такова ;)

ае се събереме да подрункаме кажи кога влиза6 и там и др и да се съберем да подрънкаме 6тот напражо ми писна тука при мен си4ки са некфи сухи и никой не свири на ни6то ;);)

Отговорено

еми е са събота неделя ако е хубаво времето ше напраеме неква среща ;) ше напускаме файери малко медийна реклама ала бала аххах оо да и ако стане мое си го напраем традиция ахаа примерно сяка неделя еди каде си се сабираме секи си носи тва на което дрънка и готоо ;)) само да не бият некаде хаха ;) тука във квартала съм чувал разни неща от рода на " авее кво си се разблъскал ве ? тва да не е джунгла тука " или " кви са тея мангаси ве о_О кво блъскат " ;) ;) :ph34r:

Отговорено

еми е са събота неделя ако е хубаво времето ше напраеме неква среща :) ше напускаме файери малко медийна реклама ала бала аххах оо да и ако стане мое си го напраем традиция ахаа примерно сяка неделя еди каде си се сабираме секи си носи тва на което дрънка и готоо :)) само да не бият некаде хаха :) тука във квартала съм чувал разни неща от рода на " авее кво си се разблъскал ве ? тва да не е джунгла тука " или " кви са тея мангаси ве о_О кво блъскат " ;):);)

само имам един мн малук проблем до 5 и 30 съм на ба4кане :) и еми ае аз днес кум 5 6е влезна и 6е съм тук до към 11 ае влез да обсъдим или а ве нз ама мисля 4е 6е я яко да се саберем :)

Отговорено

днес няма как да влезна между 5 и 11. ... всъшност за към 5 има некав шанс но не е сигорно ... айй ако не се засе4ем днес утре и тка :) само да е хубаво времето събота недеял пък ше го измислим :) иначе и аз бачкам до 17:30 но само от понеделник до петък :)

Отговорено

Абе я кажете от каде да си зема хубава кожа за тарамбуката,че мойта я скасаха :icon_shithappens: Може да ви прозвучи малко тъпо ама ако си зема за барабан с съштата големи дали ще стане. :ph34r: rasta2da пиши ми на лично че сега несе сещам точно адреса. :greenball:

Отговорено

ми кажи за ква тарамбука ти требе кожа :greenball: иначе аз от кожа за том 16 ин4а срязах кожата направих там разни схеми и я опънах на тарамбуката хаха :ph34r: стана яко басова :ph34r: ако ти се занимава може да си го напраеш :icon_shithappens:

Отговорено

Имам едно питане...

От години имам мечта да притежавам индийска табла, но където и да съм търсил съм намирал само разни малки, декоративни. Ако някой е виждал някъде да продават, моля да сподели, за което благодаря предварително.