DummTekKa Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 хаха влизаме ве как тука напоследак излезна много работа и нема време за форуми за АЙсиКюта за нищо .. иначе мисля че има така тема ммм.. кво беше срещи на форума или нещо такова Цитирай
DA PrInCeSS Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 е сега пук само аз съм си тук и тфа за воина ве4е се отнася за мен Цитирай
DA PrInCeSS Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 хаха влизаме ве как тука напоследак излезна много работа и нема време за форуми за АЙсиКюта за нищо .. иначе мисля че има така тема ммм.. кво беше срещи на форума или нещо такова ае се събереме да подрункаме кажи кога влиза6 и там и др и да се съберем да подрънкаме 6тот напражо ми писна тука при мен си4ки са некфи сухи и никой не свири на ни6то Цитирай
DummTekKa Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 еми е са събота неделя ако е хубаво времето ше напраеме неква среща ше напускаме файери малко медийна реклама ала бала аххах оо да и ако стане мое си го напраем традиция ахаа примерно сяка неделя еди каде си се сабираме секи си носи тва на което дрънка и готоо ) само да не бият некаде хаха тука във квартала съм чувал разни неща от рода на " авее кво си се разблъскал ве ? тва да не е джунгла тука " или " кви са тея мангаси ве о_О кво блъскат " ;) Цитирай
DA PrInCeSS Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 еми е са събота неделя ако е хубаво времето ше напраеме неква среща ше напускаме файери малко медийна реклама ала бала аххах оо да и ако стане мое си го напраем традиция ахаа примерно сяка неделя еди каде си се сабираме секи си носи тва на което дрънка и готоо ) само да не бият некаде хаха тука във квартала съм чувал разни неща от рода на " авее кво си се разблъскал ве ? тва да не е джунгла тука " или " кви са тея мангаси ве о_О кво блъскат " само имам един мн малук проблем до 5 и 30 съм на ба4кане и еми ае аз днес кум 5 6е влезна и 6е съм тук до към 11 ае влез да обсъдим или а ве нз ама мисля 4е 6е я яко да се саберем Цитирай
DummTekKa Отговорено Март 16, 2007 Автор Отговорено Март 16, 2007 днес няма как да влезна между 5 и 11. ... всъшност за към 5 има некав шанс но не е сигорно ... айй ако не се засе4ем днес утре и тка само да е хубаво времето събота недеял пък ше го измислим иначе и аз бачкам до 17:30 но само от понеделник до петък Цитирай
DA PrInCeSS Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 са има ли някой или като по принцип съм само аз а ве кажете нещо то сама си пиша Цитирай
rasta2da Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 някой да знае къде в софия продават ДЖЕМБЕТА ама да не са декоративни като в мухоморка и да са внесени от африка Цитирай
DummTekKa Отговорено Март 23, 2007 Автор Отговорено Март 23, 2007 работим по въпроса има търпение хахах евала на админа много яки картинки е сложил Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Темата ви е много симпатична, но моля, пишете на кирилица! Цитирай
aiako Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Абе я кажете от каде да си зема хубава кожа за тарамбуката,че мойта я скасаха Може да ви прозвучи малко тъпо ама ако си зема за барабан с съштата големи дали ще стане. rasta2da пиши ми на лично че сега несе сещам точно адреса. Цитирай
DummTekKa Отговорено Март 28, 2007 Автор Отговорено Март 28, 2007 ми кажи за ква тарамбука ти требе кожа иначе аз от кожа за том 16 ин4а срязах кожата направих там разни схеми и я опънах на тарамбуката хаха стана яко басова ако ти се занимава може да си го напраеш Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 http://www.angelov-percussion.com/bg/index.html Дано имате ползи Цитирай
RonCarter Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 Имам едно питане... От години имам мечта да притежавам индийска табла, но където и да съм търсил съм намирал само разни малки, декоративни. Ако някой е виждал някъде да продават, моля да сподели, за което благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts