DummTekKa Отговорено Ноември 18, 2006 Автор Отговорено Ноември 18, 2006 аа да знам че ако я упражнявам ще стане и тя мощна постояно си държа някакъв ритъм със пръсти независимо дали съм във трамвая на работа или на лекций само си тропкам със лявата и супер много съм я ъпгреидйнал вече със тренировки и упоритост сичко се постига бах колко съм мъдър :wall: Цитирай
aladin Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 ТарамбукаЧукамм...кофти се чува щото записвам с мп3плейара иначе 20те секунди 01:00 до 01:20 мисла че добре се е получило ) аве още бая имам да уча еееи думтека на тва запис4е 4аиките и другите електронни звуци как се полу4иха тъкмо са та слушам да пробвам новия лап-топ. :hello: :hello: :hello: Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 26, 2006 Автор Отговорено Ноември 26, 2006 ееее.. еми иам си чайка у нас кво аз и свира тя ми е пее това е песен на Aphrodite - chross chanel се казва пускам си разни песнички и си свира върху тях Цитирай
aladin Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 я даи соло нещо така...ше стане по интересно Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 26, 2006 Автор Отговорено Ноември 26, 2006 ооо да )) мм утре като съм си вкъщи ще пусна има некой дет са се получили добри даже може да си напраийме батъл Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 27, 2006 Автор Отговорено Ноември 27, 2006 ето това БАШТВА тука записа горе долу добре обаче на другите ми демота ужас незнам от какво зависи какво трябва да правя за да се чува по добре освен че трябва хубав микрофон а не да записвам със микрофона на плейара тарамбукаЧука Цитирай
aiako Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 http://home.zonnet.nl/duoizvorfoto/tarambuka.jpg Ето тази утре си я купувам за 70 лв.Нищо чи за втори път ще пипам тарамбука. :violin: Важното е че ще изнеса съседите. :green: Цитирай
BaSs3Per Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 Искам да попитам продават ли се някъде кожи за Тарамбукита 4" щот не съм много запознат? щот и аз имама една малка декоративна и малко я бастисахме че сега търся кожа Цитирай
DummTekKa Отговорено Декември 1, 2006 Автор Отговорено Декември 1, 2006 за декоративна кожи незнам ) импровизирай със някъква кожа куче котка Цитирай
thekiller Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 не съм запознат с този инструмент.един приятел свири на тарамбука,но не съм се интересувал много.трудно ли се свири? Цитирай
thekiller Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 http://home.zonnet.nl/duoizvorfoto/tarambuka.jpg Ето тази утре си я купувам за 70 лв.Нищо чи за втори път ще пипам тарамбука. :violin: Важното е че ще изнеса съседите. :green: здравей.извинявай,но ми изглеждаш много познат.случайно да не се казваш мони? Цитирай
DummTekKa Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 тая мембрана си купих неска няма нищо общо със старите лудница е яко се кефа хаха казаха ми че била ПРО Цитирай
stumble Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Здравейте и от мен! Исках нещичко да ви попитам...тарамбука или джембе е това на снимките? Аз си мислех, че се води тарамбука, но от снимките във форума май се оказа обратното Не мога да разбера, каква е всъшност разликата м/у двете? А, да! Да знаете, че много ме зарибихте по този ДРЪМБОЙ! Утре ще обикалям да си търся, дано да открия нещо читаво Вижте и това /може и да сте го виждали/ ,направо ме разби тоя човек : http://video.google.com/videoplay?docid=-6...06&q=djembe Цитирай
DummTekKa Отговорено Януари 30, 2007 Автор Отговорено Януари 30, 2007 тва филмче не го бях гледал яко е иначе тва на снимката е джембе това е дарбука или дюмбек тарамбука Цитирай
stumble Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Да тоя човек е уникален!!! )) И каква е разликата между тарамбучка и джембе, моля те кажи ми? Къде е разковничето? Цитирай
Recommended Posts