JennY Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 ей ма то имало и не толкова скъпи имам един познат той каза че е дал 200 евро за неговата а тези като не са толкова много пари вършат ли хубава работа тук гледам някакви 38лв това не ми се струва много Цитирай
mravata Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 Вършат, вършат, не всяка разбирасе, обаче тези са ръчна изработка и си мисля, че може да им се вярва. 200 евро?!? ехаа и какво толкова специално има в нея, че струва толкова много? Готви ли тези дървените(дето я гледаш за 38лв), незнам дали аз съм попадала на такива или е в тях причината, обаче много бързо им се отпуска кожата и трябва да и слагаш разни неща, за да я опънеш отново .Иначе определено си вършат работа. И за разни походи са идеални, защото са лекички Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 хах тея са разни сувенири ве , препоръчвам да не си ги зимате освен ако не искате сувенир и мене първата ми беше някаква такава смешка дет си чупих прастите на нея . Наи добре си земете една бългърска тарамбука те са от 35 до 70 зависи от размера който искате във джас шопа на Пепи Славов и магазините при консерваторята и магазина който е на НДК там от лявата страна дет минават траймвайчетата от тая страна се пада е там са виждал че имат и от 3те размера Цитирай
JennY Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 (Редактирано) ааа ми така кажете че са сувенирни аз като не разбирам от тарамбуки :think: в кой магазин е най добре да си взема и към колко пари да гледам да е? ти като по разбиращ направо ми кажи коя и от къде да си я взема и колко пари да приготва че сега в петък ще пътувам абе всъщност не е задължително да е тарамбука аз от такива ударни инструменти много много не разбирам ама сега какво ми хрумна тая идея какво друго може да си взема нещо така като тарамбуката ама да е по лекичко и преносимо да си трипам и да си ходя с него Редактирано Ноември 1, 2006 от JennY Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 е аз написах няколко магазина , прочети ми пак поста земи си малко храна във ена торбичка и една хармоника Цитирай
aladin Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 (Редактирано) абе сладури може ли да ми кажете колко струва едно такова удоволствие (цените ме интересуват) http://www.magazinche.com/category.php?catid=38 давам ти само пример, но е много лесно да си намериш тази информация, дори без да засягаш темата във форума то тва са декоративни тарамбуки, ина4е там за проблемите с кожата то се гледа какъв механизъм има за настроиване, ако по никав на4ин неможе да се опъва или отпуска кожата ,тарамбуката е за кофата.. принципно за 60-70лв можеш да си намериш доста сносна тарамбука -е то има и малки тарамбуки или бонгоси те са още по малки Редактирано Ноември 2, 2006 от aladin Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 2, 2006 Автор Отговорено Ноември 2, 2006 а ве Аладине те питам нормално ли е табла да струва 65лв ? значи ет кат тея е само че са една идея по-малки защото тука във София във един инийски магазин ги гледам и ми се струва супер евтино :think: и все пак не мога да намера кина си ги зема Цитирай
mravata Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 мии, аз това 'магазинче' го дадох за пример, само да види дамата колко лесно може да се намери такъв тип информация. Само като напишеш 'тарамбука' в гугъл и ти излизат хиляди резултати.. Цитирай
aladin Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 ами напълно възможно защото се слу4ва понякога за някои екзоти4ни инструменти да ги третират като сувенири много от търговците по разни такива магазин4ета не са музиканти и може да излезе на сметка докато се усетят за реалната стоиност и коригират цената.. колко по малки са шот да не да гледаш някви игра4ки ако са в някои специализиран магазин сигурно ще са по скъпи по он-лаин магазините на запад варират м/у 134 и 500$ :think: между другото таблата един от наи-трудните инструменти има около 32 вида удари тоз които ща у4и трябва да е индиец за да стигнеш все пак до истината.. мравата ако напишеш само тарамбука в гугъл ще ти излязат вси4ки места из нета кадето е била изписана думата тарамбука без оглед по какъв повод,а не цените и магазините в софия кадето се продават тарамбуки Цитирай
mravata Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 като се поразровиш излизат И магазините И цените, аладине. Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 4, 2006 Автор Отговорено Ноември 4, 2006 ве не са играчки хаха ) а повечето места във София кадето продават тарамбуки , нямат качни оферти във сайтовете.Разхождаш се малко и разглеждаш примерно във африканския магазин на Патриарха има джембета , инийските на Ботев там има дарбуки, при Пепи Славов имаше БГ тарамбуки. Аз си спомянм че преди кат търсех и аз по нета и ми излизат само няккави сувенирни дет освен че за нищо не стаат са и скъпи или пък такива маркови джембета дет са по 1 торба пари Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 9, 2006 Автор Отговорено Ноември 9, 2006 :wall: :wall: :wall: гагаггага той не е бърз пффф... Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 забелязъл съм че всички бият бас със дясната а със лявата пръстите яко играят , апри мен дясната прай сичко лявата едвам се включва ( Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Аз страдам от подобно "заболяване" - по-слаба лява ръка. Но да ти кажа с много мъки и желание можеш да ги изравниш нещата. Ако не напълно, то поне частично. Но упражненията за изравняване са адски скучни. Цитирай
Recommended Posts